Oksbøl Autoservice - Bosch Car Service

Østergade 23, 6840 Oksbøl
Medlem af Bosch Car Service
4,6
(259)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Oksbøl Autoservice - Bosch Car Service. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Torben N.
cirka 4 timer siden
Citroën C4 Grand SpaceTourer 2020
Jussi K.
12 dage siden
Opel Crossland 2021
Skift af sommerhjul til vinterhjul. Efter 25 minutter var jeg tilbage på vejen igen. Bare super.
Morten P.
cirka en måned siden
Volkswagen Polo 2015
Nikki L.
2 måneder siden
Kia Rio 2015
Må desværre sige det var en noget skuffende oplevelse og kommer helt sikkert ikke igen, godt være prisen var den bedste men var arbejdet bestemt ikke. Fået stort service af min bil, men da jeg skulle hente den står der på regningen at dæk eller hjullejer larmer og spørger så ind til hvad det nok højst sandsynligt er og en pris på det, men kunne ham jeg snakkede med ikke oplyse da det ikke var ham der havde lavet den og spørger så om at komme til at snakke med ham der har gjort det, men han var der ikke og bad dem få ham til at ringe til mig, men ikke hørt fra ham. Ydermere står der på regningen, lys og lygter tjekket, men sjovt nok var min højre forlygtepære sprunget dagen før og det har de ikke engang opdaget eller noteret, samt min nummerplade lygte bag på, ligeså ikke opdaget eller noteret, så kunne godt være i tvivl om hvad de ellers påstår at have lavet, men rent faktisk ikke har gjort. Så endelig konklusion er jeg helt sikkert ikke ville stole nok på dem til at sende min bil derud igen..
Besvarelse fra Oksbøl Autoservice - Bosch Car Service
2 måneder siden
Hej Nikki Det er jeg meget træt af og høre hvordan din oplevelse hos os har været og beklager meget. de 2 pærer som ikke er blevet skiftet må du komme og få skiftet uden beregning hvis du ønsker dette, kan også kun beklage at ham du har snakket med ikke har formået og give beskeden videre til ham som faktisk har lavet bilen, men hvis du stadig ønsker at snakke med ham må du gerne ringe men jeg vil også få ham til og kontakte dig så i kan snakke om det der er skrevet.
Bjarne B.
3 måneder siden
Renault Clio 2013
Super god service
Jess P.
3 måneder siden
Peugeot 208 2012
Kurt H.
3 måneder siden
Kia Rio 2013
god oplevelse
Torben N.
3 måneder siden
Ford Fiesta 2015
Meget tilfreds Alle aftaler overholdt
Marianne H.
4 måneder siden
Skoda Rapid 2015
Jeg havde en god oplevelse med værkstedet. Kommer gerne igen.
Jakob A.
4 måneder siden
Kia Sportage 2016

Søger du værksted i Oksbøl?

Gør som 1.339.049 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.