Seneste bedømmelser

5 dage siden
Carsten F.
Ford Focus 2018
12 dage siden
Citroën C4 2018
17 dage siden
Dan R.
Mercedes-Benz E-Klasse 2017
Fin kundemodtagelse og betjening
18 dage siden
Ole M.
Citroën C3 Picasso 2009
God service
22 dage siden
Karsten B.
Hyundai i30 2013
Super
22 dage siden
Verner C.
Volkswagen 1.6 2000
Eminent service. Virkelig en mekaniker som Kan sit håndværk og til billige penge. Er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos denne.
26 dage siden
Mogens J.
Hyundai Atos 2008
27 dage siden
Lennart K.
Citroën C3 Picasso 2009
Værkstedet ringede selv til mig, og vi aftalte et besøg i dag. Efter en kort prøvetur kom bilen på liften, og det blev konstateret, at også v. hjulleje var defekt. Det blev omgående skiftet, og jeg fik et afslag i prisen på næsten 50%. Suveræn behandling, tak for det!

Maribo Bilcenter - AutoPartner - 5. nov 2020

Hej Lennart.
Vi er da meget kede af din anmeldelse og har forsøgt at ringe til dig.
Da du kommer til værkstedet spørger jeg dig om du er helt sikker på det er forhjulslejet i højre side den er gal med hvortil du siger ja er der ingen tvivl om. Du fortæller også du har kørt med det dårlige leje i rigtig lang tid så nu må du heller se at få det skiftet. Vores mekaniker prøvekøre bil og kan kun medgive dig at lejet er dårligt. Lejet larmer også når vi drejer hjulet rundt mens den hænger på liften. Lejet bliver skiftet helt som aftalt og selvfølig til den aftalte pris som der er aftalt da du booker arbejdet.
Efter endt arbejde prøvekøre vi bilen igen og kan konstaterer der stadig er en del støj i bilen. Vi løfter den op igen kan konstatere dit venstre forhjulsleje også er dårligt og bør skiftes. Håber du vil tage kontakt til os
Med venlig hilsen
Tommy Hansen
Maribo Bilcenter
cirka en måned siden
James Y.
Suzuki Swift 2007
Rigtig god oplevelse. Reparation udført til den aftalte pris.
cirka en måned siden
Annette P.
Mitsubishi Space Star 2015