Seneste bedømmelser

8 dage siden
Kia Ceed 2014
Omhyggeligt
9 dage siden
Peugeot 308 2009
cirka en måned siden
Aircondition, Hyundai Matrix 2018
Har fået lavet tjek af AC. Er utilfreds med at de fylder 570g kølervæske på når de så fortæller at den er utæt så den vil tabe kølervæsken igen Det er ikke ok

Freck Autoteknik - AutoMester - 5. jun 2019

Hej, Vi er meget uforstående overfor denne bedømmelse. Ved første samtale spurgte vi ind til hvorfor du ville have lavet et ac service og om du synes, at ac virkede i din bil. Det svarede du ja til du synes bare ikke, at den kølede lige så meget som sidste år. Udfra samtalen vurderer vi, at dit ac virker og den skal have et service af systemet. Efter servicet var færdigt konstaterer vi, at du ikke har haft væske på, så ac systemet har slet ikke haft virket. Vi laver yderligere fejlfinding på dit ac anlæg og konstatere en meget lille utæthed.
Vi hiver fat i dig med det samme, vi har en samtale omkring problemet, hvor jeg fortæller og viser at ac anlægget virker nu men at det har en utæthed som skal laves. Jeg fortæller også at det er en meget lille utæthed så det vil sive langsomt ud, som jeg også sagde var at du vil have køling i et stykke tid men det vil stoppe med at virke igen. Udover dette havde du spurgt om vi kunne kigge og høre på en mislyd ved første samtale og det havde vi også gjort og konstateret gratis uden betaling at lyden stammede over fra div. drivhjul / muligvis kæden. Efter konstateringen af at dit ac anlæg var utæt og du har en mislyd fra motoren rådede vi dig til at få kigget nærmere på mislyden frem for ac anlægget da dette var vigtigere at prioritere pga. du sagde bilen skulle bare kunne køre 1 år mere så ville du hellere afvente med at få lavet ac anlægget.

Under hele dialogen var der smil og forståelse fra din side. Vi fortalte også, at vi var nødt til at tage 1 kr. pr gram ekstra vi have fyldt på. Du er som sagt blevet underrettet undervejs.
Jeg var sikker på, at du var tilfreds med det stykke arbejde, som var udført, da du ikke havde nogle indvendinger til dette og ikke sagde noget om, at du ikke ønskede den midlertidige køling.
Hvis du havde givet udtryk for din utilfredshed, mens du var her, så havde jeg haft mulighed for, at gøre noget ved det!

Jeg vil tilbyde dig, at du kan komme igen i morgen, og så tapper vi væsken af igen og du kan få dine penge retur for væsken. Giv mig et kald på 40203730, hvis du finder dette relevant.

Og husk, at give udtryk for din utilfredshed en anden gang, mens du er her, ellers har jeg ikke en jordisk chance for at gøre noget ved det 😊

God dag!
cirka 2 måneder siden
Renault Captur 2015
cirka 2 måneder siden
Motor, Citroën C3 2015
Virkelig lækker og hurtig service.
3 måneder siden
Kia Rio 2016
4 måneder siden
Toyota Yaris 2015
Aftalen opfyldt hurtigt og præcist til aftalt tid og pris
4 måneder siden
Volkswagen Golf 2013
Fantastisk service og gode faciliteter.
4 måneder siden
Citroën C1 2016
4 måneder siden
Styretøj, Peugeot 206+ 2010
Glade medarbejdere, meget behjælpelige, god dialog, og hurtigt arbejde udført 👍