DK Bilservice - Hella Service Partner

Brudelysvej 15A, 2880 Bagsværd
Medlem af Hella Service Partner
4,6
(653)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af DK Bilservice - Hella Service Partner. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Michael C.
cirka 2 måneder siden
Ford Kuga 2020
Michael H.
2 måneder siden
Hyundai i10 2010
Dk Bilservice , David, som ejer er desværre ikke professionel og troværdig og ærlig som mekaniker, og udfører ikke det aftalte arbejde. I forbindelse med skift af kobling til 8300 kr var koblingspedalen meget løs og hang en 8 cm da jeg hentede bilen, hvilket gjorde gearskift mere besværligt. Det skal siges den ikke hang ved indlevering. Han får bilen ind igen og siger kablet ikke kan strammes da det er rustent og derfor skal skiftes til et nyt kabel. Det lyder ok og vi aftaler en pris og jeg betaler og henter min bil. Det viser sig så ved et efterfølgende FDM check at kablet IKKE er skiftet til nyt selvom jeg har betalt for dette. ( i øvrigt uden at få en regning på dette selvom jeg spørger efter den 3 gange) nu ved jeg selvfølgelig godt hvorfor jeg aldrig fik en regning, . Arbejdet blev jo ikke udført. I øvrigt var arbejdet på det gamle kabel ifølge FDM center udført noget alternativt. Så det bliver spændende hvor længe det holder. Det er virkelig skidt at lyve over for sine kunder. At sige man skifter til nyt kabel. Tager fuld pris og så er det det samme gamlekabel der stadig er monteret. Jeg fik så en forklaring om at der ikke kunne sættes nyt koblingskabel på, hvilket jo selvfølgelig ikke er sandt. Det er mig ubegribeligt at man ikke er ærlig. Men går den..så går den. Virkelig dårlig moral. Så David fortjener kun 0 stjerner for at lyve. Det er bare rigtig dårlig stil. Lidt flere stjerner for beliggenhed tæt på mit arbejde. Mvh Novo ansat som ikke kan anbefale værkstedet.- desværre.
Besvarelse fra DK Bilservice - Hella Service Partner
2 måneder siden
Kære Michael Novo kunde eller ej... Vi har IKKE udskiftet dit kabel, du har IKKE betalt for det, så vi ikke give dig 500 kr tilbage for noget vi ikke har lavet eller give dig en faktura på det. Vi forstår din irritation over at din bil går i stykker, men vi kan ikke gøre for at det er dyre end hvad du synes det skal koste. Stopper dine trusler ikke over mail og SMS vil du herved blive politi anmeldt pga. af chikane. MVH David indehaver.
Louise
3 måneder siden
Volkswagen Touran 2018
Andreas E.
3 måneder siden
Ford Transit 2017
Bjørn H.
3 måneder siden
Volkswagen T-Cross 2022
Uden problemer (som det naturligvis skal være)
Esben K.
7 måneder siden
BMW 216 i gran tourer 2019
Bjarne H.
7 måneder siden
Ford Focus 2003
Bjarne H.
7 måneder siden
Ford Focus 2003
Ok sted samt god pris på bremseservice - man tog sig tid til at vise bremsetromler var nedslidt.
Mads
7 måneder siden
Seat Leon 2019
Anette O.
7 måneder siden
Citroën C1 2015
God service

Søger du værksted i Bagsværd?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.