Seneste bedømmelser

3 dage siden
Jim B.
Opel Insignia 2013
3 dage siden
Philip
Skoda Octavia 2019
Overholdte tider og udførte arbejdet.
3 dage siden
Karina K.
Citroën C1 2019
5 dage siden
Sarah J.
Citroën C4 Cactus 2015
8 dage siden
John O.
Rover 75 2003
9 dage siden
Jon B.
Suzuki Liana 2008
9 dage siden
Morten S.
Volkswagen Touran 2010
God oplevelse, super venlig betjening og meget flot og rent værksted.
10 dage siden
John S.
Volkswagen Golf 2016
12 dage siden
Jannie H.
Nissan Qashqai 2018
13 dage siden
Dogan
Volkswagen Golf 2011

Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens foreskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele. Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du bevarer nyvognsgarantien på din bil. Derfor kan du trygt overlade din bil til os og være sikker på, at din bil serviceres fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.

Det er vigtigt at få foretaget et hjulskift når tiden er inde, da vinterdæk nedsætter bremselængden betragteligt, når temperaturen falder til +/- 7 grader. Ved skift af dæk øges din sikkerhed i det kolde vejr. Sommerdæk står derimod bedre fast om sommeren, når vejbanen bliver varmere. Derfor vil det være mest optimalt med et hjulskift inden vejret skifter helt.

Dækopbevaring hos os er ideelt for dig, der ikke selv har plads til at opbevare dine Dæk, og til dig der vil sikre at dine dæk bliver opbevaret på den mest hensigtsmæssige og professionelle måde. Vi sørger for, at dækkene er skinnende rene, når de kommer på opbevaring, så de er klar til næste sæson, og at småsten og grus ikke skader dækkene, mens de ligger på opbevaring. Så slipper du for at køre med beskidte dæk i bagagerummet, og du sparer plads i garagen eller carporten. Vi gør det let for dig, så du kan komme hurtigt videre.

Vi kan også klare en lapning af dæk. Det kommer dog helt an på hvor punkteringen er placeret, om vi kan tilbyde dæklapning. Er det ikke muligt at lappe dækket, finder vi også en løsning på det, for vi ønsker bare at du kommer trygt og hurtigt videre. Lad os om at lappe bildæk – det er vi nemlig også gode til

Vi sørger for at tjekke din bil grundigt igennem inden syn. Ellers kan du ende med at stå med en kedelig ekstra regning og omsyn, som nemt kunne være undgået. Det er vigtigt at have gennemgået bilen, så der ikke kommer overraskende fejl og mangler på synsdagen. Vores ønske er at hjælpe dig hurtigt videre, og det kan vi gøre.

Når årstiderne skifter, bruges din aircondition meget. Om du har klimaanlæg eller aircondition, kan vi hjælpe dig til friskere luft i kabinen.