Seneste bedømmelser

cirka 11 timer siden
Erik P.
Kia Sportage 2005
godt sted og få lavet bil
7 dage siden
Robert K.
Renault Scenic 2018
Godt mentidsaftalenskred
7 dage siden
Tove R.
Kia Venga 2013
God oplevelse på nær at de ikke havde fået at vide st jeg ønskede en reserve bil .
16 dage siden
Leif P.
Renault Captur 2015
Ok tog i mod som aftalt kl11 havde Bedt om de ringede når arbejdet var færdiggjort,som aftalt måtte dog selv ringe.men ellers lavet som lovet.
20 dage siden
Mirza S.
Volkswagen Passat 2007
De spiller bare..
21 dage siden
Louisa
Citroën C4 2011
28 dage siden
Jan G.
Hyundai i30 2017
28 dage siden
Henning G.
Volvo C70 2008
Opgaven blev 28% dyrere en aftalt, så i stedet for at være den billigste løsning, blev det den absolut dyreste af dem alle.

Din Bilpartner Ishøj - 5. jun 2020

Vi beklager fejlen fra Autobutlers side, de havde simpelthen givet et tilbud på det forkerte batteri, men er dog glad for vi blev enige om at sætte det korrekte batteri i bilen.
Vi vil helst ikke stå på mål for at du kører rundt med det forkerte batteri.

Rigtig god weekend.

VH
Din Bilpartner Ishøj.
cirka en måned siden
Gago
Volkswagen Passat 2007
cirka en måned siden
Ferruh O.
Volkswagen Caddy 2012

Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens foreskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele. Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du bevarer nyvognsgarantien på din bil. Derfor kan du trygt overlade din bil til os og være sikker på, at din bil serviceres fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.

Det er vigtigt at få foretaget et hjulskift når tiden er inde, da vinterdæk nedsætter bremselængden betragteligt, når temperaturen falder til +/- 7 grader. Ved skift af dæk øges din sikkerhed i det kolde vejr. Sommerdæk står derimod bedre fast om sommeren, når vejbanen bliver varmere. Derfor vil det være mest optimalt med et hjulskift inden vejret skifter helt.

Dækopbevaring hos os er ideelt for dig, der ikke selv har plads til at opbevare dine Dæk, og til dig der vil sikre at dine dæk bliver opbevaret på den mest hensigtsmæssige og professionelle måde. Vi sørger for, at dækkene er skinnende rene, når de kommer på opbevaring, så de er klar til næste sæson, og at småsten og grus ikke skader dækkene, mens de ligger på opbevaring. Så slipper du for at køre med beskidte dæk i bagagerummet, og du sparer plads i garagen eller carporten. Vi gør det let for dig, så du kan komme hurtigt videre.

Vi kan også klare en lapning af dæk. Det kommer dog helt an på hvor punkteringen er placeret, om vi kan tilbyde dæklapning. Er det ikke muligt at lappe dækket, finder vi også en løsning på det, for vi ønsker bare at du kommer trygt og hurtigt videre. Lad os om at lappe bildæk – det er vi nemlig også gode til

Vi sørger for at tjekke din bil grundigt igennem inden syn. Ellers kan du ende med at stå med en kedelig ekstra regning og omsyn, som nemt kunne være undgået. Det er vigtigt at have gennemgået bilen, så der ikke kommer overraskende fejl og mangler på synsdagen. Vores ønske er at hjælpe dig hurtigt videre, og det kan vi gøre.

Når årstiderne skifter, bruges din aircondition meget. Om du har klimaanlæg eller aircondition, kan vi hjælpe dig til friskere luft i kabinen.