Seneste bedømmelser

4 dage siden
Nicolai N.
Volkswagen Passat 2005
Super
4 dage siden
Jan J.
Citroën Xsara Picasso 2004
God service, og bile færdig til aftalt tid
5 dage siden
Matthew P.
Renault Clio 2014
Som det skal være
5 dage siden
Matthew P.
Renault Clio 2014
5 dage siden
Harley K.
Mercedes-Benz E 2003
5 dage siden
Claus F.
Mercedes-Benz S 2006
5 dage siden
Nikolaj F.
Ford C-Max 2011
22 dage siden
Jesper S.
Audi A3 2011
25 dage siden
Lars M.
Volkswagen Golf Plus 2014
27 dage siden
Steffen B.
Hyundai i30 2014
Fik hurtigt tid. Arbejde udført til tiden. Flinke medarbejdere. Rigtig god service

Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens foreskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele. Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du bevarer nyvognsgarantien på din bil. Derfor kan du trygt overlade din bil til os og være sikker på, at din bil serviceres fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.

Det er vigtigt at få foretaget et hjulskift når tiden er inde, da vinterdæk nedsætter bremselængden betragteligt, når temperaturen falder til +/- 7 grader. Ved skift af dæk øges din sikkerhed i det kolde vejr. Sommerdæk står derimod bedre fast om sommeren, når vejbanen bliver varmere. Derfor vil det være mest optimalt med et hjulskift inden vejret skifter helt.

Dækopbevaring hos os er ideelt for dig, der ikke selv har plads til at opbevare dine Dæk, og til dig der vil sikre at dine dæk bliver opbevaret på den mest hensigtsmæssige og professionelle måde. Vi sørger for, at dækkene er skinnende rene, når de kommer på opbevaring, så de er klar til næste sæson, og at småsten og grus ikke skader dækkene, mens de ligger på opbevaring. Så slipper du for at køre med beskidte dæk i bagagerummet, og du sparer plads i garagen eller carporten. Vi gør det let for dig, så du kan komme hurtigt videre.

Vi kan også klare en lapning af dæk. Det kommer dog helt an på hvor punkteringen er placeret, om vi kan tilbyde dæklapning. Er det ikke muligt at lappe dækket, finder vi også en løsning på det, for vi ønsker bare at du kommer trygt og hurtigt videre. Lad os om at lappe bildæk – det er vi nemlig også gode til

Vi sørger for at tjekke din bil grundigt igennem inden syn. Ellers kan du ende med at stå med en kedelig ekstra regning og omsyn, som nemt kunne være undgået. Det er vigtigt at have gennemgået bilen, så der ikke kommer overraskende fejl og mangler på synsdagen. Vores ønske er at hjælpe dig hurtigt videre, og det kan vi gøre.

Når årstiderne skifter, bruges din aircondition meget. Om du har klimaanlæg eller aircondition, kan vi hjælpe dig til friskere luft i kabinen.