AutoGuard ApS - Hella Service Partner

Vallensbækvej 44, 2625 Vallensbæk
Medlem af Hella Service Partner
4,5
(153)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af AutoGuard ApS - Hella Service Partner. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Konstantin A.
7 dage siden
Honda Civic 2012
Bjørn H.
9 dage siden
Toyota Yaris 2005
Overså et parkeringslys, som ikke virkede.
Jesper T.
11 dage siden
Renault Clio 2012
Schreitmuller
12 dage siden
Opel Corsa 2008
Ole S.
13 dage siden
Volkswagen T-Cross 2020
Fin servicet, kaffe og tv mens du venter
Masih E.
13 dage siden
Jeep Compass 2020
Emne: Dårlig oplevelse med service på Vallensbæk afdelingen Jeg må desværre konstatere, at min seneste oplevelse med jeres værksted i Vallensbæk har været yderst skuffende. Jeg indleverede min bil den 13. juli 2023 til udskiftning af stabilisatorstangen på højre side, og jeg er dybt frustreret over den manglende kvalitet af jeres arbejde. Efter blot 2 måneder begyndte bilen at larme igen, hvilket indikerer, at stabilisatorstangen ikke blev udskiftet korrekt eller slet ikke blev berørt under reparationen. Jeg er skuffet over, at jeg betalte for en service, der tilsyneladende ikke løste det pågældende problem. Det er ikke kun den tekniske fejl, der har irriteret mig, men også den ringe kommunikation fra jeres side. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte jer via e-mail for at sikre, at eventuelle problemer med min bil blev håndteret inden for garantiperioden. Desværre har jeg ikke modtaget nogen form for respons eller bekræftelse på mine henvendelser. Jeg anser god kommunikation som afgørende, især når det drejer sig om service og garantispørgsmål. Det er uacceptabelt, at mine bekymringer er blevet ignoreret, og jeg føler mig overset som kunde. Jeg forventer en løsning på dette problem, og jeg håber, at I vil tage min feedback alvorligt for at forbedre jeres servicekvalitet i fremtiden.
Christoffer
13 dage siden
Citroën C3 2013
Gik hurtigt og var meget behjælpsom men det ville være fedt hvis man villw få sine dæk retur i poser når de bliver lagt på ens sæder så de ikke bliver møg beskidte
Mille L.
13 dage siden
Fiat 500 2015
Venlig betjening og rigtig god service!
Niklas P.
19 dage siden
Ford Mondeo 2009
Visweswara G.
19 dage siden
Hyundai i10 2012
on time and courteous service.

Søger du værksted i Vallensbæk?

Gør som 1.335.922 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.