For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Bilens gør-det-selv ABC

Sådan bruger du “Min Garage”

28 august 2015, 16:35

Sådan bruger du “Min Garage”

Når du skal vedligeholde din bil bedst muligt kræver det regelmæssige besøg hos et værksted, så bilen kan gå gennem et syn, få regelmæssig service eller skiftet dæk.

Derudover er der de mindre reparationer som stenslag og problemer med bremserne der skal ordnes før det giver alvorlige problemer. Vedligeholdelse af bilen kræver mere og koster mere end de fleste umiddelbart kan forestille sig.

Vi har udviklet et brugbart værktøj kaldet “Min garage” til at hjælpe dig med alle de opgaver der er omkring din bil, så det bliver så nemt og billigt som muligt at vedligeholde den.

Her kan du lære at bruge “Min garage” på autobutler.dk og få det bedste ud af din bils vedligehold.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation


Overblik

Dette er din forside der giver dig det perfekte overblik over alt der skal ske med din bil og hvornår du skal forvente det næste service skal foretages.

Hvis du har tilbud ude hos værkstederne eller nært forestående reparationer kan du se dem her. Det er også her du nemt kommer til alle historiske og fremtidige opgaver på din bil.


Biler

I denne del af “Min garage” kan du redigere alle informationer om din bil, bl.a. uploade dokumenter som registreringsattest, fakturaer og synsrapporter, så alt er samlet på et sted.

Ud fra oplysningerne du har givet os, kan vi beregne hvornår det er tid til forskellige reparationer, og værkstederne kan nemt give dig tilbud på service og de forskellige reparationer.

Sørg for altid at holde disse oplysninger opdaterede, både når du får en ny bil, og sælger den gamle.


Opgaver

Under Opgaver finder du aktuelle og tidligere tilbud og reparationer som du har fået udført. Hvert tilbud er mærket med en status der fortæller dig om du skal gøre noget nu eller senere.

Du får et overblik over reparationer og deres priser, samt en overskuelig historik over reparationerne på alle dine biler.


Planlæg

Du kan nemt planlægge alle nødvendige værkstedsbesøg i kalenderen, og blive gjort opmærksom når det er tid til syn, dækskifte, rustbeskyttelse og service - individuelt tilpasset din bil på baggrund af de oplysninger du har angivet.

Ved at planlægge i god tid, slipper du for bekymringer om hvorvidt du har styr på din bils tilstand, og samtidig sparer du penge ved at få 3 tilbud fra værksteder i nærheden af dig, enten hjemme eller på arbejde - du bestemmer selv.

Med en grundig planlægning er du også sikker på at beholde bilens garanti, undgå bøder eller skader fra defekte dæk, samt glemme en undervognsbehandling eller andre vigtige reparationer.

Arkiv

Når du skal have det fulde overblik over din bil kræver det en masse papirer fra forskellige kilder.

I arkivet kan du gemme alle dokumenter ved at uploade dem, f.eks. synsrapporten, fakturaer fra værkstedsbesøg og andre relevante dokumenter til din bil, så alt er samlet overskueligt på et sted.

Når du uploader dokumenter kan du endda tilføje en pris, så du nemt kan holde styr på alle udgifter i forbindelse med din bil.


Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Mere om bilservice og reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer