Bilbatteri af mærket Exide

Information om Exide bilbatterier

04 juni 2015, 11:00

Exide har en bred vifte af forskellige batterityper tilgængelige. Der er modeller til næsten alle typer køretøjer, og Exide tilstræber altid at være banebrydende i at opfinde og udvikle nye teknologier.

Ved at følge bilproducenternes ønsker og krav, har Exide skabt en lang række bilbatterier, der klarer sig bedst når der er tale om specielle biltyper. Bl.a. var Exide det første mærke der introducerede start-stop batteriet i 2004, og fortsat er markedsleder inden for denne type batterier.

God ydelse - hele tiden

Exide gør meget for at deres batterier ikke kun kan yde deres bedste når de er fuldt opladet, men fortsætter med at yde, også når det kun er delvist opladet. Derfor kan du godt have en forventning om, at have en god ydelse selv om du bruger lidt mere strøm til udstyr end bilen generere, men selvfølgelig ikke altid og hele tiden.

Exide har også en række batterier, der især tilgodeser på de bilejere, der har behov for mere power end det almindelige udstyr bruger. Bilejere, der har anlæg og andet udstyr tilsluttet, der kræver mere, end et normalt batteri er designet til at kunne klare.

Genindvinding af blybatterier

Når batteriet er slidt op, har Exide et omfattende genbrugsprogram, og de hævder selv, at de ikke blot er en af de største blybatteriproducenter, men også er en af verdens største bly-geninvindingsvirksomheder.

Billige Exide bilbatterier

Prisen på Exide-batterier er i den lave ende, hvilket sikkert har indflydelse på, at de kun har 3 års garanti. Alle taler dog om en stadig god ydeevne efter de 3 år, så der skulle være rigelig grund til at vælge et Exide-batteri, og så er det billigere at erstatte igen, når det i sidste ende viser sig at være slidt op.

Exide er godkendt af bilproducenterne

Alle Exide-batterier er blevet godkendt af bilproducenterne, og du kan stort set altid finde et Exide-batteri, der passer til netop din bilmodel. De er nemme at håndtere, og derfor også nemme at udskifte Den eneste ulempe er den begrænsede garanti på 3 år i forhold til andre producenter, men det opvejes af at de er så meget billigere end andre mærker.

Alt om bilbatterier og batteriskifte

Få tilbud og sammenlign priser på bilbatterier

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.