Bosch batteri til biler

Information om Bosch bilbatterier

08 maj 2015, 14:35

Bosch’s slogan er ‘Invented for life’ og deres bilbatterier prøver helt klart at leve op til det.

Bosch laver batterier der passer til en hvilken som helst bilmodel, du kan finde en liste med alle deres batterityper og størrelser på deres hjemmeside.

Alle Bosch bilbatterier er designet til ikke at skulle vedligeholdelse gennem hele deres levetid. Det sker ved at de have et minimalt vandforbrug, der betyder batteriet slides minimalt.

Alle Bosch bilbatterier er også bygget med dobbelt gentændingsbeskyttelse. der beskytter batteriet mod gnister.

Alle batterier er desuden designet med en forseglet kappe, der betyder at batterisyren ikke kan lække fra batteriet, selvom det vendes på hovedet.

Få tilbud på reparation

Bosch batterier med høj ydeevne

En af Bosch’s vigtigste prioriteter i design og produktion ser ud til at være at ydelsen altid er optimal, selv når du har en koldstart.

Bosch har flere forskellige prismodeller på deres batterier, hvor de billigste er i mellemklassen, mens deres dyreste også har en væsentlig bedre ydelse.

Bosch S6 med AGM teknologi

Den nyeste model S6 bruger AGM teknologien (Absorbent Glas Mat), der med særlige mikroglasfibermåtter binder batterisyren så der opnås en højere energimængde. Det giver en top performance der skal bruges i de situationer hvor der kræves ekstrem batteriydelse.

Batteriet er 100% vedligeholdelsesfrit, kan monteres i alle positioner uden spild af batterisyre og konstant effekt ved både korte og lange strækninger.

Med AGM teknologien forlænges levetiden med en faktor 3, så selvom det ser ud til at være en noget dyrere investering, sparer du det i sidste ende, og miljøet slipper med 1/3 batteri skrot.

Alle Bosch batterier er gennemtænkte

Uanset hvilken batterimodel, effekt eller pris, er alle Bosch bilbatterier lavet med omtanke, og med det helt klare formål at det skal være praktisk anvendeligt. Der er forsket i at få den bedste ergonomiske konstruktion så transport, løft, manøvrering og isættelse skal være så nemt og sikkert som muligt.

De fleste Bosch batterier leveres med 4 års garanti til at understøtte at de er kraftigere og mere holdbare end alle andre.

Alt om bilbatterier og batteriskifte

Få tilbud på reparation

Få tilbud og sammenlign priser på bilbatterier

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.