Batterimærket Energizer har en kaninballon

Information om Energizer bilbatterier

04 juni 2015, 11:08

Energizer er en af de mest anerkendte producenter af bilbatterier, udbredt i hele verden. De fremstiller og sælger bilbatterier som er dyrere end mange andre mærker på markedet, og tilbyder bilbatterier der passer til stort set alle bilmærker og modeller.

Energizers bilbatterier er vedligeholdelsesfrie lige som Bosch bilbatterier. Alle deres bilbatterier har en særlig sikkerhed indbygget i låget, der er med til at beskytte batteriet og motoren fra gnister. Nogle batterier har desuden indbygget ventiler, der sikrer mod overtryk, og giver endnu bedre sikkerhed.

Hurtigere opladning og bedre ydelse

De bedste af Energizer batterierne hævdes at kunne oplades dobbelt så hurtigt end konventionelle bilbatterier, og holder ydelsen i længere tid. De er 100% spild-sikre, og beskyttet mod lækager. Energizer er designet til at kunne holde til bevægelser og rystelser ud over hvad andre mærker kan.

Samarbejde med high-end bilproducenter

Enegizer samarbejder med high-end bilproducenter, og ør alt for at skabe bilbatterier der kan dække design og ydelse der kræves i luksusbiler. Førende bilproducenter betragter Energiser med en vis grad af respekt, fordi de udvikler state-of-the-art performance teknologi i deres bilbatterier, så de altid følger den seneste udvikling inden for andre områder af bilindustrien.

Energizer holder længere end garantien

Garantien på Energizer batterier variere afhængig af hvilken model det er. Men generelt holder de dyre Energizer bilbatterier langt længere end deres garanti, og med en bedre ydelse end de fleste andre bilbatterier.

Energizer bilbatterier er synonym med pålidelighed, og kendt for at udvikle de mest teknologisk avancerede batterier, og være i front med udvikling af ny teknologi.

Få tilbud på din batteriopgave

Alt om bilbatterier og batteriskifte

Få tilbud og sammenlign priser på bilbatterier

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.