Sammenlign tilbud på

Udskiftning af aircon kondensator til Mitsubishi nær Aabenraa

  • Få tilbud fra 232 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Mitsubishi skal på værksted nær Aabenraa
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Aabenraa på udskiftning af aircon kondensator til din Mitsubishi
  • Du sparer op til 60%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Bedømmelser af udskiftning af aircon kondensator

Prisen stemmer ikke med tilbuddet.
Mels
Mitsubishi Space Star (2015)
Super venlig og korrekt service Kan kun anbefales
Erhardt L.
Mitsubishi Space Star (2015)
Super service fik lavet det jeg skulle god behandling varm kaffe og dagens avis mens jeg venter p...
Bjarne H.
Mitsubishi Colt (2011)

Priser på andre Mitsubishi reparationer og services nær Aabenraa

De gennemsnitlige priser og besparelser, for de viste bilmærker, er baseret på forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave og sammenligne tilbud for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Gennemsnitspris* Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
Affjedring / støddæmpere DKK 3.218 DKK 802 26 %
Aircondition DKK 1.043 DKK 644 48 %
Andre opgaver DKK 1.692 DKK 455 29 %
Anhængertræk DKK 8.912 DKK 2.123 20 %
Basisservice DKK 1.305 DKK 1.101 51 %
Batteri DKK 1.698 DKK 441 23 %
Bremser DKK 2.720 DKK 881 29 %
Dæk, hjul & hjulskifte DKK 2.658 DKK 886 46 %
Fejlsøgning DKK 768 DKK 1.253 75 %
Firehjulsudmåling / Sporing af bil DKK 899 DKK 355 28 %
Gearkasse DKK 3.763 DKK 491 23 %
Hjulskifte DKK 418 DKK 661 74 %
Kobling DKK 6.901 DKK 2.053 25 %
Motor DKK 8.295 DKK 1.523 31 %
Olieskift DKK 1.089 DKK 690 44 %
Serviceeftersyn DKK 2.862 DKK 924 26 %
Stenslag & rudeskift DKK 5.488 DKK 1.274 21 %
Styretøj DKK 2.526 DKK 667 23 %
Syn & klargøring DKK 831 DKK 262 19 %
Tandrem/kædekit DKK 7.695 DKK 2.140 22 %
Udstødning DKK 3.091 DKK 819 30 %
Undervognsbehandling DKK 4.455 DKK 14 3 %

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på Udskiftning af kondensator til Mitsubishi nær Aabenraa

Find de bedste tilbud på klimakondensator til din Mitsubishi nær Aabenraa med Autobutler

Autobutler hjælper dig med at sammenligne skræddersyede tilbud fra lokale mekanikere i Aabenraa-området. Siden 2010 har vi hjulpet over 1,2 millioner bilejere med at spare penge på deres bilreparationer. Vi sikrer gennemsigtighed og tryghed, så du ved, hvad du betaler for, når du henter din bil fra værkstedet. Priserne på bilreparationer kan variere afhængigt af opgaven, bilen og værkstedet, der udfører reparationen. Der er altid penge at spare ved at sammenligne tilbud, uanset hvilken bil du har. På autobutler.dk kan du indhente tilbud på alt fra serviceeftersyn til stenslag.

Sammenlign nemt lokale værksteder nær Aabenraa på klimakondensator og se hvor meget du kan spare. Når du har modtaget tilbud, kan du sammenligne dem på pris, beliggenhed, timepriser osv. for at finde det bedste tilbud for dig.

Service og vedligeholdelse af klimaanlæg til Mitsubishi.

De fleste bilejere går ud fra, at deres bils klimaanlæg er vedligeholdelsesfrit - en alvorlig fejl! Hvert år mister klimaanlægget ca. 8 til 15 % af sit kølemiddel, en for lav mængde kølemiddel har flere konsekvenser. Derfor anbefales det at foretage regelmæssig vedligeholdelse ca. hvert andet år. Bruger man et forkert kølemiddel eller et kølemiddel af dårlig kvalitet, så risikerer man, at klimakondensatoren går i stykker. Er systemet blevet utæt, så risikerer man også, at der kommer støv, saltpartikler og måske endda småsten ind i systemet. Alt sammen er det noget, som er med til at beskadige systemet. På grund af kondensatorens specielle design, viser det sig, at det som oftest er rørene, som bliver beskadiget. Gamle pakninger kan også føre til, at systemet bliver utæt, og som et resultat af dette vil der være for lidt kølemiddel i systemet. Bruges systemet alligevel risikerer man, at klimakondensatoren bryder sammen. Pollenfilteret på dit Mitsubishi skal også skiftes mindst en gang om året. Som med alle andre dele af dit køretøj påvirker vejrforholdene klimaanlægget. Især om efteråret og vinteren samler der sig meget snavs og fugt i pollenfilteret. Resultatet: skimmelsvamp. Pollenfilteret bør derfor altid udskiftes om foråret (fra april) for at starte sommersæsonen ubekymret. Med Autobutler kan du sammenligne tilbud på professionel vedligeholdelse af klimaanlæg til din Mitsubishi. Under en sådan vedligeholdelse bruger de uddannede eksperter særligt serviceudstyr til at aflæse præcis, hvilke vedligeholdelsesforanstaltninger der er nødvendige. Vi fraråder klart at udføre vedligeholdelse selv - det kan forårsage alvorlige skader på dit klimaanlæg. Et tip fra os : Planlæg en vedligeholdelsesaftale for dit klimaanlæg i foråret hvert år for at undgå skimmelsvamp og andre potentielle risici. Få professionel service fra vores partnerværksteder - bestil en tid online nu og spar penge!

Opdag fordelene ved at vælge autobutler.dk til Mitsubishi bilreparation

Fordele ved at vælge autobutler.dk:

Du får altid dine tilbud på skrift, så du har et klart overblik over, hvad der bliver lavet på din Mitsubishi og hvad det vil koste.

Du bliver kontaktet, hvis mekanikeren finder andre ting, der skal laves på din Mitsubishi, så du ikke får en uventet regning.

Du kan spare op til 60%* på din næste bilreparation ved at vælge autobutler.dk.

Du får en FDM-godkendt garanti på alt service- og reparationsarbejde, formidlet og udført gennem autobutler.dk, så du kan føle dig tryg ved dit valg.

Du kan nemt og trygt bestille dine tilbud online med prismatch.

Ved at vælge autobutler.dk til at håndtere din bilreparation, får du altså en række fordele, der sikrer dig tryghed og overblik i processen. Så hvis du ønsker at spare penge og være sikker på, at du får en professionel og kvalitetsbevidst service, bør du vælge autobutler.dk.

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 399 kr.*
Spar i gennemsnit 51%*

Service af airconditionanlæg. Lige nu priser fra: 399 kr.* Anlægget tjekkes for utætheder og der påfyldes ekstra kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 896 kr.*
Med stempel i servicebogen

service med stempel i servicebogen. Du sparer i gennemsnit 23%* på at sammenligne tilbud, svarende til 896 kr.*

Lige nu priser fra 499 kr.*
Spar i gennemsnit 48%*

Få et basisservice og hold din bil sikkert kørende. Lige nu priser fra 499 kr.* Inkluderer skift af olie og oliefilter, op til 4 liter kvalitetsolie samt komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter.

Lige nu priser fra 469 kr.*
Spar i gennemsnit 45%*

Bestil olieskift online og spar penge! Lige nu priser fra 469 kr.* Inkluderer påfyldning af 4 liter kvalitetsolie og montering af nyt oliefilter. Få tilbud og se din pris med det samme!