Sammenlign tilbud på

ABS sensor - udskiftning & fejlsøgning til Mini nær Frederikshavn

4.7 (66)
  • Få tilbud fra 249 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Mini skal på værksted nær Frederikshavn
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Frederikshavn på ABS sensor - udskiftning & fejlsøgning til din Mini
  • Du sparer op til 60%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Bedømmelser af ABS sensor - udskiftning & fejlsøgning

Thor Autocenter - CarSpot
cirka 2 måneder
Very professional, helpful and accommodating.
Sotirios
Mini MINI (2011)
S Klassisk Cars JA ApS
4 måneder
Venlig betjening. Ordentlige reparationer!
Anne M.
Mini Clubman (2017)
ZN Autocenter - Teknicar
7 måneder
Bedste værksted!
Anne K.
Mini Cooper (2016)

Priser på andre Mini reparationer og services nær Frederikshavn

De gennemsnitlige priser og besparelser, for de viste bilmærker, er baseret på forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave og sammenligne tilbud for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
Affjedring / støddæmpere DKK 519 14%
Aircondition DKK 1.056 49%
Andre opgaver DKK 752 30%
Anhængertræk DKK 2.079 19%
Basisservice DKK 1.420 65%
Bremser DKK 1.003 29%
Dæk, hjul & hjulskifte DKK 945 52%
Elektrisk arbejde DKK 1.016 36%
Fejlsøgning DKK 981 72%
Hjulskifte DKK 697 73%
Kobling DKK 2.948 29%
Motor DKK 2.273 23%
Olieskift DKK 834 52%
Serviceeftersyn DKK 1.068 27%
Stenslag & rudeskift DKK 1.404 23%
Styretøj DKK 786 21%
Syn & klargøring DKK 500 49%
Tandrem/kædekit DKK 3.084 24%
Udstødning DKK 1.079 17%

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på ABS sensor - udskiftning til Mini nær Frederikshavn

Find lokale værksteder til abs-sensor i Frederikshavn - spar op til 60%* på autobutler.dk

Find lokale værksteder i Frederikshavn til abs-sensor på autobutler.dk. Sammenlign tilbud fra professionelle mekanikere og spar op til 60%* på bilreparationer, herunder serviceeftersyn, bremser, olieskift og anhængertræk. Vælg det værksted, der passer bedst til dine behov og få gennemsigtige tilbud. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og tilbyder tryg online booking til udskiftning og reparation af ABS sensor til din Mini i Frederikshavn.

Når du skal udskifte eller reparere din ABS sensor, kan det være svært at finde det rette værksted. Derfor tilbyder autobutler.dk en nem og hurtig løsning, hvor du kan sammenligne tilbud fra professionelle værksteder i Frederikshavn. På den måde kan du finde det værksted, der tilbyder den bedste pris og service, og spare op til 60%* på reparationen.

Ved at indhente tilbud på autobutler.dk, kan du være sikker på at få gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for. Du kan også vælge det værksted, der passer bedst til dine behov, ud fra faktorer som beliggenhed, timepriser og andre forhold.

Med autobutler.dk er det nemt at få repareret eller udskiftet din ABS sensor i Frederikshavn. Bestil trygt online og lad os hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på reparation af din Mini. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og er din pålidelige partner, når du skal have repareret eller udskiftet din ABS sensor.

ABS-sensor skift til Mini

Sørg for sikkerheden på vejen ved at få kontrolleret bremserne regelmæssigt, inklusive ABS-sensoren til din Mini. ABS-sensorer er vigtige for, at antiblokeringssystemet fungerer korrekt og forhindrer, at hjulene blokerer under kraftige opbremsninger i farlige situationer, så du kan bevare kontrollen over bilen. Hvis du oplever længere bremselængder, kraftige opbremsninger i regnvejr eller glat føre, eller ABS-lampen på instrumentbrættet lyser op, kan det være tegn på en defekt ABS-sensor. Det er bedst at søge professionel hjælp hos et værksted, da det kan være farligt at køre med en defekt ABS-sensor. Heldigvis tager det ikke lang tid for fagfolk at skifte eller reparere en ABS-sensor, så du kan føle dig tryg ved at lade dem håndtere opgaven. Bestil en aftale online nu og spar penge på professionelle værksteder i nærheden af dig.

Opdag fordelene ved at vælge autobutler.dk til Mini bilreparation

Fordele ved at vælge autobutler.dk:

Du får altid dine tilbud på skrift, så du har et klart overblik over, hvad der bliver lavet på din Mini og hvad det vil koste.

Du bliver kontaktet, hvis mekanikeren finder andre ting, der skal laves på din Mini, så du ikke får en uventet regning.

Du kan spare op til 60%* på din næste bilreparation ved at vælge autobutler.dk.

Du får en FDM-godkendt garanti på alt service- og reparationsarbejde, formidlet og udført gennem autobutler.dk, så du kan føle dig tryg ved dit valg.

Du kan nemt og trygt bestille dine tilbud online med prismatch.

Ved at vælge autobutler.dk til at håndtere din bilreparation, får du altså en række fordele, der sikrer dig tryghed og overblik i processen. Så hvis du ønsker at spare penge og være sikker på, at du får en professionel og kvalitetsbevidst service, bør du vælge autobutler.dk.

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 197 kr.*
4.7 (19.372)
Spar i gennemsnit 73%*

Bestil hjulskifte online og spar penge! Priser lige nu fra kun 197 kr.* Spar i gennemsnit 73%* ved at sammenligne tilbud på autobutler.dk. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 375 kr.*
4.6 (513)
Spar i gennemsnit 58%*

Bestil dækskifte og spar i gennemsnit 58%*. Få skiftet og afbalanceret dine dæk nemt, hurtigt og nær dig. Lige nu priser fra 375 kr.* Få tilbud i dag på dækskifte!

Spar i gennemsnit 951 kr.*
4.5 (34.984)
Med stempel i servicebogen

service med stempel i servicebogen. Du sparer i gennemsnit 24%* på at sammenligne tilbud, svarende til 951 kr.*

Lige nu priser fra 499 kr.*
4.5 (3.100)
Spar i gennemsnit 53%*

Få et basisservice og hold din bil sikkert kørende. Lige nu priser fra 499 kr.* Inkluderer skift af olie og oliefilter, op til 4 liter kvalitetsolie samt komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter.