Sammenlign tilbud på

Udskiftning af aircon kondensator til Mercedes Benz nær Frederikshavn

4.5 (341)
  • Få tilbud fra 214 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud

Bedømmelser af udskiftning af aircon kondensator

Nem Auto
23 dage
Hurtig og høflig betjening.
Rune R.
Mercedes-Benz E-Klasse (2020)
BKJ Autoservice - AutoPartner
5 måneder
Super hurtig og god
Jimmi
Mercedes-Benz C (2007)
Niko's Auto
6 måneder
Virkelig en god oplevelse
Marcus K.
Mercedes-Benz C (2005)
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Mercedes Benz skal på værksted nær Frederikshavn
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Frederikshavn på udskiftning af aircon kondensator til din Mercedes Benz
  • Du sparer op til 60%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Spar op til 60%* på klimakondensator i Frederikshavn

På autobutler.dk kan du sammenligne tilbud på klimakondensator fra professionelle mekanikere i Frederikshavn og spare op til 60%*. Vi tilbyder gennemsigtige tilbud, så du ved, hvad du betaler for, og har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010. Du kan også indhente tilbud på andre bilreparationer som serviceeftersyn, bremser, olieskift og anhængertræk. Bestil trygt online og spar penge på udskiftning og reparation af ABS sensor til din Mercedes Benz i Frederikshavn med autobutler.dk.

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder i Frederikshavn på klimakondensator
På autobutler.dk kan du sammenligne tilbud fra lokale værksteder i Frederikshavn på klimakondensator, og find den bedste pris. Når du har modtaget tilbud, kan du sammenligne priser, beliggenhed, timepriser og andre faktorer for at finde det værksted, der passer bedst til dine behov. Vi sørger for gennemsigtighed og tryghed, så du ved præcis, hvad du betaler for, når du kører fra værkstedet. Indhent tilbud på autobutler.dk og spar penge på udskiftning og reparation af ABS sensor til din Mercedes Benz i Frederikshavn.

Mercedes Benz Aircondition service er en meget væsentlige vedligeholdelse

Aircondition og klimaanlæg skal serviceres løbende da de med tiden mister kølemiddel, hvilket forringer køleevnen. Airconditionservice plejer ikke at være inkluderet i et standardmæssigt serviceeftersyn, men det er stadig en rigtig god ide at få tjekket mindst én gang hver andet år. At få din aircondition- eller eller dit klimaanlæg tjekket er meget vigtigt: Et almindeligt airconditionsystem mister hvert år næsten 10 % af sit kølemiddel, og en for lav mængde kølemiddel har flere konsekvenser.Bruger man et forkert kølemiddel eller et kølemiddel af dårlig kvalitet, så risikerer man, at klimakondensatoren går i stykker. Er systemet blevet utæt, så risikerer man også, at der kommer støv, saltpartikler og måske endda småsten ind i systemet. Alt sammen er det noget, som er med til at beskadige systemet. På grund af kondensatorens specielle design, viser det sig, at det som oftest er rørene, som bliver beskadiget. Gamle pakninger kan også føre til, at systemet bliver utæt, og som et resultat af dette vil der være for lidt kølemiddel i systemet. Bruges systemet alligevel risikerer man, at klimakondensatoren bryder sammen.

Du kan læse mere om Udskiftning af aircon kondensator her

Din sikkerhed med autobutler.dk

Med værkstedstilbud fra autobutler.dk har du altid dine tilbud på skrift. Du har derfor altid overblik over hvad der bliver lavet på din Mercedes Benz. Det er din garanti for at der ikke kommer en uventet regning, når du skal afhente din Mercedes Benz fra værkstedet. Hvis mekanikeren finder på andet på din Mercedes Benz som skal laves, ringer han inden han sætter noget i gang. Gør som over en mio. andre bilejer og se hvor meget du potentielt kan spare på din bilreparation. Gennem autobutler.dk kan du spare op til 60%* på din næste bilreparation

Vi giver dig ekstra tryghed med FDM godkendt garanti på alt service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem autobutler.dk. Det er altid en god ide at sammenligne priser på lige præcis din bilreparation, så du ved hvor meget du potentielt kan spare på lige præcis din bilreparation. Få tilbud i dag og bestilt trygt online med prismatch

Priser på andre Mercedes reparationer og services nær Frederikshavn

De gennemsnitlige priser og besparelser, for de viste bilmærker, er baseret på forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave og sammenligne tilbud for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
Aircondition DKK 697 50%
Andre opgaver DKK 1.130 26%
Anhængertræk DKK 1.946 19%
Batteri DKK 540 21%
Bilpleje DKK 1.885 77%
Bremser DKK 1.268 26%
Dæk, hjul & hjulskifte DKK 847 58%
Elektrisk arbejde DKK 1.018 31%
Fejlsøgning DKK 1.044 77%
Firehjulsudmåling & sporing DKK 672 46%
Gearkasse DKK 957 22%
Hjulskifte DKK 601 71%
Kobling DKK 2.790 20%
Lak- og malerarbejde DKK 994 25%
Lille Serviceeftersyn DKK 1.514 62%
Motor DKK 2.319 26%
Olieskift DKK 848 43%
Rudeskift & stenslag DKK 1.332 22%
Rustarbejde DKK 153 36%
Serviceeftersyn DKK 1.259 24%
Styretøj & undervogn DKK 1.143 30%
Støddæmpere & affjedring DKK 1.122 22%
Syn og synstjek DKK 576 56%
Tandrem & taktkæde DKK 1.868 20%
Udstødning DKK 1.466 17%
Undervognsbehandling DKK 0 0%

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på Udskiftning af kondensator til Mercedes nær Frederikshavn

Mest populære service og reparationer

Spar i gennemsnit 953 kr.*
4.5 (34.027)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 520 kr.*
4.6 (3.849)
Spar i gennemsnit 51%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Lige nu priser fra 620 kr.*
4.5 (3.111)
Spar i gennemsnit 56%*

Bestil et lille serviceeftersyn online. Du får en komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter der bl.a. indeholder skift af olie og oliefilter med op til 4 liter kvalitetsolie.

Spar i gennemsnit 929 kr.*
4.6 (15.038)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil udskiftning af bremseskiver og klodser online. Du får skiftet de vigtigste dele i bremserne som bremseskiver eller klodser, eller også får du en komplet fejlsøgning af hele bremsesystemet.