Sammenlign tilbud på

Afbalancering af hjul og dæk til Ford nær Randers

4.6 (586)
  • Få tilbud fra 214 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud

Bedømmelser af afbalancering af hjul og dæk

H.M Auto - Bosch Car Service
5 dage
Hurtighed og ærlighed. ❤️👍🏻
Claus F.
Ford Mondeo (2008)
Magneti Marelli - Checkstar værksted Hillerød (Bilhuset-engmark A/S)
cirka en måned
God oplevelse. Der blev lavet det aftalte. Der kom dog en ekstra regning på sporing, hvilket burd...
Christian B.
Ford C-Max (2008)
Din Bilpartner Lystrup ApS
cirka 2 måneder
Dejligt værksted med behagelig betjening.
Jens N.
Ford Mondeo (2009)
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Ford skal på værksted nær Randers
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Randers på afbalancering af hjul og dæk til din Ford
  • Du sparer op til 60%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Find lokale værksteder til afbalancering i Randers - spar op til 60%* på autobutler.dk

Find lokale værksteder i Randers til afbalancering på autobutler.dk. Sammenlign tilbud fra professionelle mekanikere og spar op til 60%* på bilreparationer, herunder serviceeftersyn, bremser, olieskift og anhængertræk. Vælg det værksted, der passer bedst til dine behov og få gennemsigtige tilbud. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og tilbyder tryg online booking til udskiftning og reparation af ABS sensor til din Ford i Randers.

Når du skal udskifte eller reparere din ABS sensor, kan det være svært at finde det rette værksted. Derfor tilbyder autobutler.dk en nem og hurtig løsning, hvor du kan sammenligne tilbud fra professionelle værksteder i Randers. På den måde kan du finde det værksted, der tilbyder den bedste pris og service, og spare op til 60%* på reparationen.

Ved at indhente tilbud på autobutler.dk, kan du være sikker på at få gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for. Du kan også vælge det værksted, der passer bedst til dine behov, ud fra faktorer som beliggenhed, timepriser og andre forhold.

Med autobutler.dk er det nemt at få repareret eller udskiftet din ABS sensor i Randers. Bestil trygt online og lad os hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på reparation af din Ford. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og er din pålidelige partner, når du skal have repareret eller udskiftet din ABS sensor.

Ford afbalancering - Afbalancering af dæk

Sikre en glidende kørsel med professionel afbalancering af dækkene på din Ford.
Styretøjet er en af de vigtigste dele i din bil, da det er ansvarligt for styringen. Men hvad sker der, når styretøjet ikke fungerer, som det skal? Det er her, afbalancering af dækkene kommer ind i billedet. Dækbalancering sørger for, at bilens vægt er jævnt fordelt på dækkene. Hvis der er en ubalance i et af dækkene, f.eks. en ujævn vægtfordeling, kan det give problemer med kørsel og påvirke bilen, når du accelererer. Selv et dæk, der vejer bare et par gram mere end de andre, kan gøre en stor forskel i kørselen. Dette kan føre til rystelser og vibrationer i bilen, samt ratsvibrationer. Ujævnt dækslid kan også opstå på grund af forkert indstilling af hjulene, hvilket fører til asymmetrisk dækslid og forstyrret kørsel ved højere hastigheder. Det er derfor vigtigt ikke at ignorere tegn på problemer med styresystemet. Hvis du oplever nogle af de ovennævnte problemer, bør du besøge et professionelt værksted så hurtigt som muligt. Du kan spare penge ved at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige værksteder, inden du beslutter dig for at gå til et specifikt værksted. Find og sammenlign kvalitetsværksteder i dit område online og spare penge med Autobutler.

Du kan læse mere om Afbalancering af hjul og dæk her

Sammenlign priser og bestil trygt online med prismatch hos autobutler.dk

Hos autobutler.dk får du ikke kun skriftlige værkstadstilbud, så du altid har et fuldt overblik over, hvad der skal laves på din Ford, men også en garanti for, at der ikke kommer nogen uventede regninger, når du henter din Ford fra værkstedet. Hvis mekanikeren finder andre ting, der skal laves på din Ford, vil han kontakte dig inden, han går i gang. Følg med i over en million andre bilsejere og opdag, hvor meget du kan spare på bilreparationer med autobutler.dk - du kan spare op til 60%* på din næste reparation.

For at give dig endnu større tryghed tilbyder vi en FDM-godkendt garanti på alle service- og reparationsopgaver, der formidles og udføres gennem autobutler.dk. Det er altid en fordel at sammenligne priser på din specifikke bilreparation for at se, hvor meget du potentielt kan spare. Få dine tilbud på bilreparationer i dag og bestil trygt online med prismatch hos autobutler.dk.

Priser på andre Ford reparationer og services nær Randers

De gennemsnitlige priser og besparelser, for de viste bilmærker, er baseret på forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave og sammenligne tilbud for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
Aircondition DKK 672 48%
Andre opgaver DKK 919 26%
Anhængertræk DKK 1.748 20%
Batteri DKK 382 19%
Bilpleje DKK 1.990 76%
Bremser DKK 840 23%
Dæk, hjul & hjulskifte DKK 834 56%
Elektrisk arbejde DKK 336 22%
Fejlsøgning DKK 971 75%
Firehjulsudmåling & sporing DKK 644 45%
Gearkasse DKK 2.416 18%
Hjulskifte DKK 624 73%
Kobling DKK 1.933 24%
Lille Serviceeftersyn DKK 1.365 59%
Motor DKK 2.196 21%
Olieskift DKK 806 49%
Rudeskift & stenslag DKK 1.028 18%
Rustarbejde DKK 905 22%
Serviceeftersyn DKK 965 22%
Styretøj & undervogn DKK 755 23%
Støddæmpere & affjedring DKK 708 23%
Syn og synstjek DKK 618 55%
Tandrem & taktkæde DKK 2.248 23%
Udstødning DKK 1.091 17%
Undervognsbehandling DKK 40 0%

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på Afbalancering af hjul og dæk til Ford nær Randers

Mest populære service og reparationer

Spar i gennemsnit 953 kr.*
4.5 (34.027)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 520 kr.*
4.6 (3.849)
Spar i gennemsnit 51%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Lige nu priser fra 620 kr.*
4.5 (3.111)
Spar i gennemsnit 56%*

Bestil et lille serviceeftersyn online. Du får en komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter der bl.a. indeholder skift af olie og oliefilter med op til 4 liter kvalitetsolie.

Spar i gennemsnit 929 kr.*
4.6 (15.038)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil udskiftning af bremseskiver og klodser online. Du får skiftet de vigtigste dele i bremserne som bremseskiver eller klodser, eller også får du en komplet fejlsøgning af hele bremsesystemet.