Sammenlign tilbud på

EGR ventil udskiftning til Seat nær Thisted

4.5 (111)
  • Få tilbud fra 224 uafhængige værksteder
  • Spar op til 70%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud

Bedømmelser af EGR ventil udskiftning

H.M Auto - Bosch Car Service
10 måneder
Hurtig og super service
Jens R.
Seat Ibiza (2019)
MB Automobiler - Teknicar
12 måneder
Tak for god service og de er så fantastiske Tusind tak for jer ☺️👍
Christian N.
Seat Altea (2006)
V.S. Automobiler - Hella Service Partner
næsten 2 år
Beliggenheden i et industri område var lidt "spændende" men nu er det jo ikke dét, der afgør, om ...
Michael B.
Seat Ibiza (2013)
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Seat skal på værksted nær Thisted
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Thisted på EGR ventil udskiftning til din Seat
  • Du sparer op til 70%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Find lokale værksteder til egr-ventil i Thisted - spar op til 70%* på autobutler.dk

Find lokale værksteder i Thisted til egr-ventil på autobutler.dk. Sammenlign tilbud fra professionelle mekanikere og spar op til 70%* på bilreparationer, herunder serviceeftersyn, bremser, olieskift og anhængertræk. Vælg det værksted, der passer bedst til dine behov og få gennemsigtige tilbud. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og tilbyder tryg online booking til udskiftning og reparation af ABS sensor til din Seat i Thisted.

Når du skal udskifte eller reparere din ABS sensor, kan det være svært at finde det rette værksted. Derfor tilbyder autobutler.dk en nem og hurtig løsning, hvor du kan sammenligne tilbud fra professionelle værksteder i Thisted. På den måde kan du finde det værksted, der tilbyder den bedste pris og service, og spare op til 70%* på reparationen.

Ved at indhente tilbud på autobutler.dk, kan du være sikker på at få gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for. Du kan også vælge det værksted, der passer bedst til dine behov, ud fra faktorer som beliggenhed, timepriser og andre forhold.

Med autobutler.dk er det nemt at få repareret eller udskiftet din ABS sensor i Thisted. Bestil trygt online og lad os hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på reparation af din Seat. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og er din pålidelige partner, når du skal have repareret eller udskiftet din ABS sensor.

Skift eller reparation af EGR-ventil til din [BRAND]MODEL]

Hvad er en EGR-ventil? En EGR-ventil er en trakt der er monteret hvor motoren udleder gassen til udstødning. Den sørger for at genanvende gasserne fra din bil og sende dem tilbage til indsugningen, så den kan forbrændes på ny. Det hjælper med at sænke forueningsgraden. EGR står for Exhaust Gas Recirculation og findes oftest kun i dieselbiler. En defekt EGR-ventil giver problemer under kørslen og da dieselbiler soder meget, kan de fleste problemer med EGR-ventilen findes her. Nogle symptomer du skal holde øje med er: Effekttab - træg, tøvende eller tung i optrækket, uønskede vibrationer, ujævn tomgang, sort røg fra udstødningen. Hvis du oplever disse symptomer, anbefaler vi du tager til værkstedet og får skiftet EGR-ventilen. Når ventilen er helt tilsodet, skal du have den skiftet. Da det ikke er en billig reservedel og generelt er det en dyr opgave for mekanikeren at udføre, fordi arbejdet kan tage længere tid, og hvis ventilen fx er koblet til et kølesystem i motoren. Vi foreslår, at du bruger Autobutler til at få tilbud, så du kan få et godt overblik over prisen på arbejdet.

Du kan læse mere om EGR ventil udskiftning her

Din sikkerhed med autobutler.dk

Med værkstedstilbud fra autobutler.dk har du altid dine tilbud på skrift. Du har derfor altid overblik over hvad der bliver lavet på din Seat. Det er din garanti for at der ikke kommer en uventet regning, når du skal afhente din Seat fra værkstedet. Hvis mekanikeren finder på andet på din Seat som skal laves, ringer han inden han sætter noget i gang. Gør som over en mio. andre bilejer og se hvor meget du potentielt kan spare på din bilreparation. Gennem autobutler.dk kan du spare op til 70%* på din næste bilreparation

Vi giver dig ekstra tryghed med FDM godkendt garanti på alt service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem autobutler.dk. Det er altid en god ide at sammenligne priser på lige præcis din bilreparation, så du ved hvor meget du potentielt kan spare på lige præcis din bilreparation. Få tilbud i dag og bestilt trygt online med prismatch

Priser på andre Seat reparationer og services nær Thisted

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*
Aircondition 688 kr. / 49%
Andre opgaver 610 kr. / 28%
Anhængertræk 1.672 kr. / 18%
Batteri 276 kr. / 16%
Bilpleje 1.697 kr. / 67%
Bremser 952 kr. / 25%
Dæk, hjul & hjulskifte 750 kr. / 56%
Elektrisk arbejde 496 kr. / 26%
Fejlsøgning 927 kr. / 74%
Firehjulsudmåling & sporing 650 kr. / 45%
Gearkasse 3.199 kr. / 17%
Hjulskifte 597 kr. / 70%
Kobling 1.862 kr. / 23%
Lille Serviceeftersyn 1.135 kr. / 52%
Motor 2.094 kr. / 21%
Olieskift 866 kr. / 51%
Rudeskift & stenslag 1.034 kr. / 20%
Serviceeftersyn 859 kr. / 24%
Styretøj & undervogn 700 kr. / 25%
Støddæmpere & affjedring 980 kr. / 21%
Syn og synstjek 917 kr. / 69%
Tandrem & taktkæde 1.507 kr. / 23%
Udstødning 1.062 kr. / 16%
Undervognsbehandling 25 kr. / 0%

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på EGR ventil udskiftning til Seat nær Thisted

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.902)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (152)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 933 kr.*
4.5 (33.669)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.021)
Spar i gennemsnit 52%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.