Sammenlign tilbud på

Håndbremse reparation & udskiftning til Renault nær Haderslev

4.6 (815)
  • Få tilbud fra 224 uafhængige værksteder
  • Spar op til 70%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud

Bedømmelser af håndbremse reparation & udskiftning

Vestegnens Autocenter ApS - AutoPartner
cirka en måned
Præcis aftale - huskede det yderligere aftalte via telefonen. Professionel håndtering af alt. G...
Jacob
Renault Kadjar (2016)
Thor Autocenter - CarSpot
cirka en måned
Super fint besøg på Thor Autocenter. Venligt personale, og uden at jeg kan vurdere på kvalite...
Michael M.
Renault Talisman (2016)
Brdr. Dan Biler A/S - Magneti Marelli Checkstar
2 måneder
Fin service. Alt gik efter aftalen og prisen. Har intet at udsætte på dem.
Anders D.
Renault Kadjar (2016)
Derfor bør du prøve autobutler.dk når din Renault skal på værksted nær Haderslev
  • Du kan nemt sammenligne tilbud fra værksteder nær Haderslev på håndbremse reparation & udskiftning til din Renault
  • Du sparer op til 70%*
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM.
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti.
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online.

Find lokale værksteder til håndbremse i Haderslev - spar op til 70%* på autobutler.dk

Find lokale værksteder i Haderslev til håndbremse på autobutler.dk. Sammenlign tilbud fra professionelle mekanikere og spar op til 70%* på bilreparationer, herunder serviceeftersyn, bremser, olieskift og anhængertræk. Vælg det værksted, der passer bedst til dine behov og få gennemsigtige tilbud. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og tilbyder tryg online booking til udskiftning og reparation af ABS sensor til din Renault i Haderslev.

Når du skal udskifte eller reparere din ABS sensor, kan det være svært at finde det rette værksted. Derfor tilbyder autobutler.dk en nem og hurtig løsning, hvor du kan sammenligne tilbud fra professionelle værksteder i Haderslev. På den måde kan du finde det værksted, der tilbyder den bedste pris og service, og spare op til 70%* på reparationen.

Ved at indhente tilbud på autobutler.dk, kan du være sikker på at få gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for. Du kan også vælge det værksted, der passer bedst til dine behov, ud fra faktorer som beliggenhed, timepriser og andre forhold.

Med autobutler.dk er det nemt at få repareret eller udskiftet din ABS sensor i Haderslev. Bestil trygt online og lad os hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på reparation af din Renault. Vi har hjulpet over 1,2 millioner bilejere siden 2010 og er din pålidelige partner, når du skal have repareret eller udskiftet din ABS sensor.

Professionel reparation af håndbremser på Renault.

For at være sikker på vejen bør du få kontrolleret din bils bremser regelmæssigt. Dette gælder også håndbremsen på din bil. Dette forhindrer, at køretøjet ruller væk, når det er parkeret. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du pludselig ikke kan slippe håndbremsen, og den sidder fast, kan det have forskellige årsager. Håndbremsen sætter sig ofte fast, når der samler sig vand i bremsetromlen. Det sker relativt let, når man kører i kraftig regn. Det er vigtigt at justere håndbremsen, hvis du vil undgå ujævnt bremseslid. Derfor er det generelt klogt at besøge et værksted, så problemet kan blive undersøgt nærmere og repareret der. Da håndbremsen er vigtig for din sikkerhed, anbefales det at få håndbremsen justeret af en mekaniker. Dette kan gøres enten under bilen eller inde fra bilen. Det er meget farligere at køre med en defekt håndbremse, da dette kan øge bremselængden, hvilket kan være farligt, især når man kører på landeveje og motorveje. Hvis du fortsætter med at køre med en defekt håndbremse, kan det desuden føre til yderligere skader, hvilket gør reparationen endnu dyrere. Derfor bør du besøge et værksted ved de første tegn på en defekt for at undgå følgeskader på din bil. Du kan spare penge ved at sammenligne online tilbud fra værksteder i dit område med Autobutler

Du kan læse mere om Håndbremse reparation & udskiftning her

Din sikkerhed med autobutler.dk

Med værkstedstilbud fra autobutler.dk har du altid dine tilbud på skrift. Du har derfor altid overblik over hvad der bliver lavet på din Renault. Det er din garanti for at der ikke kommer en uventet regning, når du skal afhente din Renault fra værkstedet. Hvis mekanikeren finder på andet på din Renault som skal laves, ringer han inden han sætter noget i gang. Gør som over en mio. andre bilejer og se hvor meget du potentielt kan spare på din bilreparation. Gennem autobutler.dk kan du spare op til 70%* på din næste bilreparation

Vi giver dig ekstra tryghed med FDM godkendt garanti på alt service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem autobutler.dk. Det er altid en god ide at sammenligne priser på lige præcis din bilreparation, så du ved hvor meget du potentielt kan spare på lige præcis din bilreparation. Få tilbud i dag og bestilt trygt online med prismatch

Priser på andre Renault reparationer og services nær Haderslev

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*
Aircondition 763 kr. / 48%
Andre opgaver 705 kr. / 24%
Anhængertræk 1.622 kr. / 19%
Batteri 315 kr. / 17%
Bilpleje 2.175 kr. / 74%
Bremser 889 kr. / 21%
Dæk, hjul & hjulskifte 806 kr. / 55%
Elektrisk arbejde 761 kr. / 25%
Fejlsøgning 945 kr. / 76%
Firehjulsudmåling & sporing 563 kr. / 42%
Gearkasse 2.085 kr. / 18%
Hjulskifte 560 kr. / 69%
Kobling 2.523 kr. / 26%
Lille Serviceeftersyn 1.320 kr. / 56%
Motor 1.853 kr. / 21%
Olieskift 793 kr. / 48%
Rudeskift & stenslag 1.088 kr. / 22%
Serviceeftersyn 1.089 kr. / 24%
Styretøj & undervogn 826 kr. / 26%
Støddæmpere & affjedring 1.075 kr. / 22%
Syn og synstjek 830 kr. / 70%
Tandrem & taktkæde 1.991 kr. / 22%
Udstødning 1.717 kr. / 19%
Undervognsbehandling 51 kr. / 1%

Få tilbud
Autobutler hjælper dig med at indhente tilbud fra lokale værksteder på Håndbremse reparation til Renault nær Haderslev

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.902)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (152)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 933 kr.*
4.5 (33.669)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.021)
Spar i gennemsnit 52%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.