Thor Autocenter - CarSpot

Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre
Medlem af CarSpot
4,6
(319)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Thor Autocenter - CarSpot. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Flemming L.
cirka 9 timer siden
Ford Fiesta 2006
Rigtig god service.
Mikkel
3 dage siden
Peugeot 207 2011
I særklasse dårlig oplevelse. Opgaven var: En brems der hænger og Styretøj med slør i. Ifølge synsrapport. Måtte tilbage på værksted tre gange før bremser kunne komme gennem syn. Bilen skal dog til omsyn igen, da bilen ikke er blevet sporet. Rattet sidder skævt og den trækker til højre. Autobotler har dog været så venlig at finde et nyt værksted og betale udgiften for sporingen. Dog skal jeg selv betale for omsyn igen.
Dinh N.
5 dage siden
Audi A4 2020
Michael M.
7 dage siden
Mercedes-Benz A180 CDI 2017
Al kommunikation foregår på engelsk, men det fungerer helt fint. Har intet at udsætte på arbejdet (bremser+klodser) bag.
Claus A.
9 dage siden
Citroën C3 2015
Steven R.
10 dage siden
Hyundai i30 2020
Jeg synes at de var meget gode derude, Men virkede ikke som om at der var styr på, hvilke type bremseskiver, der skulle bruges før dækkene blev pillet af, så prisen var 500 kr dyrere end hvad anslået på autobutler.
Besvarelse fra Thor Autocenter - CarSpot
9 dage siden
Kære Steven, Vores kvalitetssikringsteam har undersøgt din sag. Vi vil gerne først og fremmest takke dig for din feedback. Vi beklager, hvis du har haft en negativ oplevelse hos os, og vi sætter pris på muligheden for at forklare situationen nærmere. Det er korrekt, at din bil krævede forskellige størrelser af bremseskiver. Autobutler, som udarbejdede det oprindelige tilbud, valgte at inkludere mindre og billigere bremseskiver i deres beregning. Desværre opdagede vi ved din ankomst, at der var behov for forskellige størrelser, og vi informerede dig om dette med det samme. Vi blev derfor nødt til at returnere de bremseskiver, som Autobutler havde angivet, og anskaffe de korrekte størrelser, som desværre var dyrere. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke tjente noget ekstra på denne ændring, og det medførte også ekstra tid, da din bil var løftet. Vi vil gerne pointere, at vurderingen af beregningen af bremseskiverne bør rettes mod Autobutler, da de udarbejdede det oprindelige tilbud. Vi vil dog internt tage dine kommentarer til efterretning og stræbe efter at forbedre vores kommunikation og tydelighed over for vores kunder. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre. Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Endnu en gang tak for din tid, og vi håber på at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden. Med venlig hilsen, ThorAuto.dk kvalitetsteam
Thomas B.
10 dage siden
Renault Clio 2010
Godt Og Billigt👍
Kim L.
14 dage siden
Toyota Aygo 2019
De var utrolige imødekommende og hjælpsomme. Derfor 5 stjerner
Tonny J.
16 dage siden
Volkswagen Passat 2007
Superfin service. Dog taler personalet ikke dansk, men det gik fint på engelsk.
Dorthe M.
19 dage siden
Smart Fortwo 2015
God service

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.