City Autoservice - AutoPlus

Nyholms Alle 30A port 10., 2610 Rødovre
Medlem af AutoPlus
4,5
(1140)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af City Autoservice - AutoPlus. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Benjamin S.
cirka 23 timer siden
Volkswagen Touran 2010
Jannick
7 dage siden
Renault Twingo 2012
Susanne L.
15 dage siden
Kia Rio 2015
Rigtig god service. Virkelig flinke
Morten M.
23 dage siden
Citroën C1 2012
Jeanette H.
cirka en måned siden
Volkswagen Polo Cross 2006
Jesper E.
cirka en måned siden
Ford Fiesta 2014
Fin service, men blev dyrere end forventet fordi de sagde autobutler havde glemt at informere dem om nogle ting. Derudover skulle de bruge 3 dage på min bil og ikke den forventede 1 dag, hvilket var ret vildt. Dog super flinke og var gode til at informere.
Einer K.
cirka 2 måneder siden
Peugeot 2008 2018
Mit første besøg hos City Autoservice, som skulle ordne aircondition og tandrem på min Peugeot 2008. Arbejdet er blevet udført til tiden og til den aftalte pris af et venligt og imødekommende personale. Havde en fin dialog undervejs, hvor detaljer skulle justeres. Sidder tilbage med en god “mavefornemmelse”.
Besvarelse fra City Autoservice - AutoPlus
cirka 2 måneder siden
Vi er så glade for at høre at du sidder tilbage, med en godmavefornemmelse, vi gør vores bedste for at, give alle vores kunder den bedste service muligt. Vi håber på du vælger, os fremover som dit værksted, det ville vi blive glade for, at have sådan en god kunde som dig. Forsæt god dag.
Michael J.
2 måneder siden
Opel Astra 2018
Rigtig god og fair pris. Værkstedet var meget fleksible omkring bilaflevering og gav den en skalle for at blive færdig, da uforudsete problemer opstod.
Besvarelse fra City Autoservice - AutoPlus
2 måneder siden
Vi er rigtig glade for den gode anmeldelse. Vi takker mange gange for du synes det hele var fair og vi gjorde et godt stykke arbejde det er det som vi gør bedst. Vi håber fremover du vil bruge vores værksted da vi glæder os til at se dig igen. Tak igen rigtig mange gange, hav en forsat god dag KH City Autoservice
Basit
2 måneder siden
BMW X5 2009
Meget imødekommende og kompetent værksted. Ringede da de fandt endnu en stor fejl og viste mig endda billedet af det. Vil helt klart bruge værkstedet igen.
Besvarelse fra City Autoservice - AutoPlus
2 måneder siden
Vi er rigtig glade for at høre du kunne lide vores værksted. Det er det vi gør bedst. vi glæder os til at se dig fremover igen, og glæder os til at arbejde mere på din bil og give den bedste service som man kan forestille sig. Vi er glade så længe vores kunder er glad for os. KH City Autoservice
Jim
3 måneder siden
Nissan Micra 2004
Meget fint styk arbejde, hjælpsomme mekaniker, god kommunikation, hurtig levering.
Besvarelse fra City Autoservice - AutoPlus
2 måneder siden
Tak for den gode anmeldelse, det varmer os at høre vi gjorde et godt stykke arbejde og god service vi ser frem til at se dig igen herude, da vi håber på du vil vælge værksted frem for andre. Vi er glade for at høre at alt gik godt, og vi kan være glade med god samvittighed over du er glad for det vi har lavet. KH City Autoservice.

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.366.152 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.