Seneste bedømmelser

cirka 3 timer siden
Peer J.
Renault Clio 2012
cirka 5 timer siden
Morten S.
Volkswagen Sharan 2012
cirka 10 timer siden
Frederik L.
Mercedes-Benz A-Klasse 2018
God service
en dag siden
Florin
Skoda Octavia 2007
Dejlig service fra den mand der arbejdede derovre.
en dag siden
Arne B.
Suzuki Splash 2013
en dag siden
Daniel K.
Peugeot 308 2017
3 dage siden
Julie H.
Toyota Aygo 2012
Rigtig god service! Kom til før tid og meget venligt personale!
3 dage siden
Eske B.
Volkswagen Polo 2013
For dyrt. Fik foretaget en fejlsøgning og skiftet en ladetryksventil som er meget let tilgængelig. Det brugte de 1.5 time på og ventilen angiver de til at koste over 800kr. samlet pris 2500kr. Kontaktede dem og fik en kort snak om afgifter, lønninger og om at på nogle biler var der to sensorer? Min har kun en. Følte lidt det var en forsvarstale. Det ville have hjulpet på det hele hvis regningen var udspecificeret og der var en der vidste noget om biler som var der ved betaling. Jeg havde dog sagt god for prisen på sensoren på forhånd (fik ikke at vide at det var ladetryksventilen).

City Autoservice - AutoPlus - 27. jul 2021

Kære Kunde,

Vi har modtaget din anmeldelse og er noget uforstående overfor denne.
Du fik den 23. juli 2021 skiftet en ladtryks temperatur Sonsor på din bil, du blev på dagen kontaktet telefonisk af vores medarbejder hvor du blev oplyst at sensoren skulle skiftes, og dette derfor ville medføre en ekstra udgift i form af reservedele samt arbejdsløn, som du godkendte telefonisk. 5 dage efter levering af bilen kontakter du os telefonisk, og oplyser at du har fundet reservedelen på det tyske marked, og denne til en billigere pris. Som du blev oplyst kan vi desværre ikke matche udenlandske priser, men man er som kunde altid velkommen til at købe sine reservedele og medbringe disse hos os.
Som jeg kan se på fakturaen fremgår det hvad der er lavet på din bil og hvor mange arbejdstimer vi har brugt, men du vil ligeledes kunne se alt inde på det tilbud du har modtaget fra Autobutler.
Med venlig hilsen
City Autoservice
4 dage siden
Damir A.
Hyundai i30 2012
4 dage siden
Kasper T.
Volkswagen Passat 2006