Din Bilpartner Lystrup ApS

Bremårevej 11, 8520 Lystrup
Medlem af Din Bilpartner
4,6
(929)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Din Bilpartner Lystrup ApS. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Peter M.
cirka 17 timer siden
Kia Ceed 2013
Opgaven var ikke blevet helt specificeret som tiltænkt, idet den kun indeholdt 200 g kølemiddel og ikke de fulde 500 g som bilen skulle bruge. De resterende gram blev prissat væsentligt højere end i andre tilbud.
Slawomir W.
en dag siden
Honda Jazz 2014
Alt var som forventet. Vil gerne anbefale værkstedet til andre autobutler brugere
Arturo
3 dage siden
Volkswagen Passat 2018
Godt servicen.
Louise H.
5 dage siden
Suzuki Baleno 2016
Præcis som aftalt. Tidsplanen var ovetholdt, det aftalte arbejde var udført og den aftalte pris blev overholdt. Super tilfreds!
Kaveh
6 dage siden
Citroën C1 2009
Witita S.
6 dage siden
Mazda 2 2015
Claus J.
7 dage siden
Ford Mondeo 2012
Rune E.
9 dage siden
Tesla Model 3 2020
Jeg skulle have skiftet bremser og bremserne blev da skiftet. De gjorde det dog ikke til den aftalte bil. Den “gratis” kundebil var ikke helt gratis og selvom den kun var brugt til at køre få km frem og tilbage fra værkstedet fik min kæreste til at køre til nærmeste tankstation for at fylde benzin på for 16 kr… Man skulle tro at kunne se bort fra de 16 kr., når man lige har fået skiftet bremser for 7K+ men åbenbart ikke.
Peter S.
9 dage siden
Seat Ibiza 2020
Hazel E.
16 dage siden
Opel Corsa 2012
Dårlig kommunikation om og mersalg af ekstra ydelser, og fejldiagnosticering af problemerne med min bil. Efter den lille service blev jeg blev fejlagtigt informeret om, at den hakkende lyd fra bilen skyldtes, at kæden skulle skiftes, og jeg kunne få et godt tilbud hos dem en anden gang, hvilket viste sig at være unødvendigt, da det kun var gløderøret, der skulle skiftes. Jeg føler mig udnyttet og talt ned til. Kommer ikke til at bruge værkstedet igen. Jeg har forsøgt at klage direkte til dem, men de har ikke svaret.

Søger du værksted i Lystrup?

Gør som 1.394.495 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.