Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 18 timer siden
Udstødning, Fiat Punto 2003
God service, hurtig klargøring. Gode råd med på vejen.
en dag siden
Mitsubishi Colt 2010
Veludført arbejde og super venlig service. Kan kun anbefale.
3 dage siden
Volkswagen Caddy 2011
Super godt arbejde samt rigtig fin behandling
7 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Fiat Punto 2005
Fantastisk serice og hjælpsomhed
8 dage siden
Andre opgaver, Volkswagen Touran 2006
8 dage siden
Toyota Yaris 2007
Perfekt besøg. Service + check på bremser. Hjul må have været afmonteret for at checke bremser. Og så! Vognen rengjort invendig. Ville ikke have betaling for bremsecheck. Meget venlige, perfekt betjening af både mig og vognen
8 dage siden
Honda Jazz 2015
They dont know much about Honda.Get agreed that they will call me next day to fix oil change meter but they never did. Write wrong KM on service book.

Apex Auto - 13. sep 2017

Hej Shahid. Det var godt nok nogen sure opstød du her kommer med, det er sådan set okay, men kun når det er rigtigt. I forhold til din bil har vi et fint kendskab til Honda og det vil altid være sådan, at det er de faktiske km der står på instrumentetbordet der altid vil blive skrevet ind i servicebogen/hæftet. I forhold til det med at blive ringet op har du jo ret - desværre blev vores værkføre syg og din telefon opringning blev glemt. Det beklager vi dybt, men du var vel glad for låne bilen vi kunne give dig på trods af, at du ikke havde bedt om en.
Håber du bliver en glad mand.

Mange hilsner
Apex Auto
8 dage siden
Ford Fiesta 2009
Da jeg ankommer til værkstedet den planlagte dag, bliver jeg mødt med et krav om at betale 4500kr mere end tilbuddet lød på. Begrundelsen var at autobud havde glemt at indregne arbejdsløn i tilbuddet. Jeg måtte påpege at værkstedet vel selv var ansvarlig for at kontrollerer deres tilbud. Da jeg afslog at betale den krævede pris blev jeg tilbudt en væsentlig reduktion i prisen, så tilbuddet nu matchede det næstbilligste tilbud. Det er en ubehagelig situation at stå i at man ved afleveringen af bilen skal til at forhandle om en ændret pris i forhold til det afgivne tilbud

Apex Auto - 18. sep 2017

Hej Peter
Vi kan godt forstå du er lidt utilfreds med prisen, da den pluselig bliver på 4000.-kr mere end tilbuddet var på. Men efterfølgende hvor du har mulighed for at trække dig fra til vores tilbud vælge du trods alt, at vi skulle forsætte med at lave bilen. Vi aftaler at du får en gratis låne bil samt 50% rabat, dette siger du jo ja til. Så undrer vi os over at du bare giver 1 stjerne og ikke 3 hvilket vel egentlig ville havde været det mest retmæssige resultat på denne opgave. Håber du trods alt er en glad man nu.

Mange hilsner
Apex Auto
11 dage siden
Styretøj, Hyundai i30 2008
Hurtig betjening. Lånebil inkluderet. God Service. Meget fint alt i alt
11 dage siden
Renault Twingo 2013
Det var ok