Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

1 dag siden
Bremser ,  Toyota Auris 2008
1 dag siden
Service ,  Toyota Yaris 2003
Nice people, good and fast service!
2 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Mazda 323F 1998
Fair hele vejen igennem.
3 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Audi A4 2001
Værkstedet kunne desværre ikke oprette forbindelse til bilens computer, men de undersøgte hvad de kunne og åbnede bilen, for at tage stikket ud, så testeren bedre kunne tilsluttes, dog uden held. De gjorde det hele gratis, da jeg ikke fik så meget ud af besøget, andet end en snak og en kop kaffe.
10 dage siden
Olieskift ,  Ford Fiesta 2013
13 dage siden
Skoda Octavia 1998
15 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Opel Corsa 1999
17 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Peugeot 406 1997
Apex Auto leveret en service i top klasse. Efter at jeg havde accepeteret tilbuddet og skrevet en mail til dem via Autobutler ringede Apex Auto til mig snart derefter for at aftale nærmer værkstedsbesøget og en udvidede beskrivelse af hvad der var galt. Værkstedet var rent, personalet imødekommende, høflige og venlige. De kunne lave bilen indenfor min stram tidsplan og tilbød at køre mig og min søn til stationen. Apex Auto ringede under forløbet og forklarede hvad der var galt med bilen og præciseret hvornår bilen kunne være færdig. Transparent kommunikation både via telefon og SMS. Jeg modtog en SMS at bilen var klar til afhentning præcist som aftalt. Da jeg hentede bilen viste mig hvad der var galt og de nye dele som var installeret. Prisen for arbejdet og materialet var præcist som beskrevet i tilbuddet. Jeg er yderst tilfreds med at jeg valgte Apex Auto og vil uden tvivl anbefale dem til andre. Jeg vil aldrig have fundet dem uden Autobutler.
22 dage siden
Motor ,  Hyundai i30 2007
God og venlig betjening
ca. 1 måned siden
Styretøj ,  Skoda Fabia 2000
yderst effektive, de brugte 3 1/2 time på at få skiftet lejet, det var brændt fast, men det lykkedes at sætte nyt på. alt til samme lovede pris. tommel op mit fremtidige værksted