Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 22 timer siden
Aircondition ,  Renault Laguna 2012
en dag siden
Service ,  Renault Twingo 2012
en dag siden
Elektrisk arbejde ,  Renault Twingo 2012
en dag siden
Aircondition ,  Ford Fusion 2008
God service og rådgivning. 😊
2 dage siden
Styretøj ,  Mercedes Sprinter 312 1997
2 dage siden
Aircondition ,  Peugeot 307 2002
Super søde og god effektiv service
2 dage siden
Toyota Yaris 2016
Super værksted - alt forgik planmæssigt. En meget høj kundeservice leveret fra virkelige rare mennesker. En god måde at starte dagen på. Jeg vil bruge og anbefale værkstedet fremover.
4 dage siden
Aircondition ,  Peugeot 206 2008
Alt for dyrt - kr, 947,50 som meddelt Apexmand. Jeg vil fremover bruge https://www.quickpot.dk/ (kr. 795,-) hvor jeg også får 10% FDM rabat fratrukket. Jeres pris på 499,- er som i skriver, kun med meget lidt ACgas, men det ekstra (hvor pris ikke opgives) er alt for dyrt i forhold til Quickpot hvor jeg får alt gas med i prisen. Jeg vil bestemt heller ikke bruge og anbefale værksted og Autobutler - tværtimod - venlig hilsen fra en meget skuffet Flemming Hansen

Apex Auto - 23. maj 2017

Hej Flemming - Det er altid kedeligt når man ikke føler, at man har fået den behandling man mener er rimelig. Men i dit tilfælde handler det om at læse kampagnetilbuddet ordentligt - Derfor vil vi for god ordens skyld, sætte kampagnetilbuddet ind i min besvarelse af din beskrivelse, af din oplevelse på vores værksted. Vi håber det fremover vil være med til at forhindre ligne misforståelser samt ringe antal stjerner til værkstederne.

Mange hilsner
Apex Auto

Kampagnetilbuddet indeholder

*Du bestiller via autobutler.dk. Prisen er fast 499 kroner og gælder så længe der er plads på værkstederne. Indeholder: Test af anlæg for at kontrollere utætheder / Kontrol af rør, tilslutninger, samlinger, fastgørelse, kompressor/multirem og blæser / Tømning og tørring af anlæg / Vakumtest / Påfyldning af eventuel ekstra kølemiddel op til 200 gram, sporemiddel og kompressorolie / Test af køleevne før og efter service (tilbuddet gælder kun personbiler og funktionsdygtige anlæg, indeholder ikke eventuel udskiftning af pollenfilter, kabinerens, kølemiddel af typen R1234yf, opfyldning af tomt anlæg og reparationer).
7 dage siden
Styretøj ,  Nissan Qashqai+2 2010
opgaven løst til aftalt pris og tid....og så var bilen også rengjort indvendigt. Lækkert
7 dage siden
Toyota Avensis 2005
Hurtig og flink service! Arbejde bedre end forventet, positiv overraskelse!