Book tid online
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet 4.8
  • Servicen 4.8
  • Prisen 4.7
  • Dialogen 4.7
  • Fremtoningen 4.6
  • Beliggenheden 4.5
cirka 2 timer siden
Bremser, Ford Mondeo 2005
Helt igennem fantastisk service fra start til slut. God rådgivning, hurtige til at lave bilen og fornuftig pris. Det er helt sikkert jeg vender tilbage, når bilen skal laves igen.
en dag siden
Syn, Suzuki Swift 2013
har efterfølgende fået oplyst fra anden fagmand, at bremserne på forhjulene ikke behøvedes at blive skiftet efter kun 33000 km.

Apex Auto - 18. mar 2019

Hej Berit. Vi kontaktede dig vedrørende bremseskiverne og forklarede dig at de var rustne og at vi anbefalede dig i at få dem skiftet før syn, da det jo var det dit besøg handlede om her (Et synstjek). Det er som sådan fint nok at du kontakter en anden mekaniker, men denne burde vide/holde sig for god til, at udtale sig om noget vedkomne ikke har set, Især da du jo også selv siger at du i de 6 forløbne år aldrig har fået lavet bremser. Bilen blev efterfølgende godkendt til syn. Grunden til at vi besvare det du skriver skal se i den sammenhæng, at stjernerne betyder meget for os som værksted. Hvis du var i tvivl om noget kunne du havde kontaktet FDM og spurgt dem , da vi er en deln af FDM og selvfølig havde fulgt deres udtalse i denne sammenhæng. Mange hilsner Apex Auto
en dag siden
Toyota Aygo 2009
Super pris, super venlige, ikke noget at sætte en finger på, og min bil var fin og ren , da jeg hentede den. Sparede 4000, - på udskiftning af kobling , i forhold til aut.toyota værksted.
3 dage siden
Service, Peugeot 208 2013
Service på bil. Opgaven er vel udført i følge aftale. Fik hurtigt tilbud samt tid dagen efter og billig lånebil stillet til rådighed. Kommer helt sikkert igen.
4 dage siden
Peugeot 206 2005