ZN Autocenter - Teknicar

Smedeland 1C, 2600 Glostrup
Medlem af Teknicar
4,6
(2548)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af ZN Autocenter - Teknicar. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Farzaneh
cirka 22 timer siden
Audi A3 Sportback 2015
Rene B.
en dag siden
Hyundai i30 2014
God service og god pris
Martin A.
en dag siden
Ford S-Max 2007
De snød mig. Jeg havde lavet en aftale igennem autobutler på AC service + rens for 700,- kr. Da de fik bilen ind prøvede de at bilde mig ind at systemet var utæt og at de var nødt til at tømme systemet for væske, skifte ventiler og fylde væske på igen, efter de havde prøvet at fylde det en gang. Jeg kunne heller ikke få bilen udleveret uden væske fordi, prøvede de at bilde mig ind, at de ikke kunne frakoble min bil maskinen til at fylde væske på. Det ville tage halvanden time ekstra plus koste mig et uspecificeret merbeløb. Jeg indvilgede da de informationer de gav mig ikke efterlod noget valg. Derefter gik jeg ud på værkstedet og kunne konstatere at min bil var frakoblet deres maskine og tømt for væske. Jeg forlangte at få den udleveret og det kunne så godt lade sig gøre alligevel men uden AC kølevæske. Det skal lige tilføjes at min AC virkede fint på vejen derud, den trængte bare til at blive renset for mislugt. Jeg kørte derefter ud til min faste mekaniker som uden problemer fyldte væske på. Ingen utætheder, ingen dårlige ventiler. ZN autocenter tog 700,- kr for ingenting plus de tømte mit system for kølevæske. 0 stjerner
Severina
en dag siden
Fiat 500 2008
Kenneth S.
en dag siden
Renault Clio 2015
Peter K.
en dag siden
Suzuki Swift 2017
Hurtig service og meget venlige.
Camilla A.
2 dage siden
Volkswagen Golf VI 2011
Vanvittig god service og super søde! Ville gerne have kendt til ZN før. Det er absolut ikke sidste gang jeg har brugt dem! Kæmpe anbefaling herfra!
Svend D.
2 dage siden
Jaguar XF 2012
de var parat til tiden og ordnede problemet.
Martins G.
2 dage siden
Audi A5 Sportsback 2010
God service
Nicolai K.
3 dage siden
Seat Mii 2018
Super behagelig oplevelse. Blev mødt af en sød dame der hjalp mig med hele processen samt afleverede nøgler til lånebil. Min bil kunne afhentes igen kun få timer efter.

Søger du værksted i Glostrup?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.