ZN Autocenter - Teknicar

Smedeland 1C, 2600 Glostrup
Medlem af Teknicar
4,6
(2648)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra ZN Autocenter - Teknicar og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 20.09.2023

Velkommen til ZN Autocenter - Teknicar

Vi kan tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Vi er et værksted af høj kvalitet og store ambitioner, og går derfor også op i godt håndværk. Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat. Vi tror på at god service, er lig med god forretning, det betyder meget for os at kunden forlader vores værksted med et smil.

Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes.

Vi bruger alene de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde 3 års garanti - dette gælder naturligvis også det udførte arbejde.

Vi er et værksted med et godt mandskab, som altid står klar til at betjene deres køretøj.
Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at tage imod dig og din bil, samt besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi holder naturligvis altid hvad vi lover, og skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, kontakter vi dig altid, før vi går i gang med eventuelle ekstra opgaver.

Vi byder velkommen med Danmarks største varelager og op til 3 års garanti på arbejde og egne reservedele.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

 • Fremtoningen

  4.4

 • Beliggenheden

  4.3

Steffen W.
2 dage siden
Audi A6 2019
Super venlig reception, hurtig ekspedition👍
Solvej S.
2 dage siden
Kia Rio 2013
De havde ikke prøvekørt bilen, før De meldte den klar, hvilket medførte, at der var en lampe der lyste og De måtte have bilen en dag mere (da jeg ikke havde tid til at vente og De ikke kunne fortæller, hvor lang tid der ville gå, før den var færdig), til at finde fejlen. Udover det, skal man fylde lånebilen op, før man aflevere den, hvilket er helt rimelig. De tjekker bare ikke om den er fuld, når man får den, hvilket gjorde at jeg betalte mere benzin, end jeg havde kørt for.
Jesper B.
4 dage siden
Peugeot 207 2008
Super søde og de tager en med på hele vejen. De fandt nogle andre problemer som de med ens accept fandt nogle løsninger på. Et sted man helt sikkert bruger igen.
Svend N.
4 dage siden
Kia Picanto 2014
Kvaliteten af arbejdet kan jeg ikke udtale mig om pt.
Carsten P.
8 dage siden
Peugeot 208 2015

Søger du værksted i Glostrup?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.