AK Automobiler - Carpeople

Agerbakken 9, 8362 Hørning
Medlem af CarPeople
4,9
(49)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra AK Automobiler - Carpeople og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Hos AK Automobiler CarPeople Hørning er det vigtigt for os, at du altid har en tryg og god oplevelse, uanset om du besøger vores værksted eller har brug for hjælp til at finde din næste drømmebil. Du kan altid forvente et højt serviceniveau både før, under og efter dit besøg hos os.

På værkstedet klarer vi både service og reparation af alle bilmærker, og du kan altid forvente fair priser, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vores veluddannede mekanikere står altid klar til at tage imod dig og din bil. Vores værksted er udstyret med moderne teknologi, og både fagligheden og kvaliteten er helt i top. Vi er desuden certificeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler, så du har et kompetent værksted lige i nærheden.

Er du så uheldig at få en skade, råder vi over eget pladeværksted til forsikringsskader. Her kan du trygt aflevere din bil, hvis uheldet er ude. Vi hjælper dig med kontakt til forsikringsselskabet og sørger for, at du hurtigt bliver godt kørende igen. På pladeværkstedet reparerer og servicerer vi også varevogne.

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.9

  • Arbejdet

    4.9

  • Servicen

    4.9

  • Dialogen

    4.9

  • Fremtoningen

    4.8

  • Beliggenheden

    4.7

Jonas V.
2 dage siden
Tesla Model Y 2022
Hammaren G.
3 dage siden
Tesla Model 3 2020
Great service and friendly team
Kristian L.
4 dage siden
Tesla Model Y 2024
Super venlig betjening. Arbejde udført som aftalt.
Palle R.
6 dage siden
Citroën DS3 2014
Professionel service og betjening. Kan kun anbefales
Mads B.
13 dage siden
Volkswagen Touran 2019

Søger du værksted i Hørning?

Gør som 1.376.350 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.