Viby PAVA Center

Birkegårdsvej 28A, 8361 Hasselager
Medlem af Pava
4,7
(130)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Viby PAVA Center og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 19.12.2022

Hos Viby PAVA Center tilbyder vi rustbeskyttelse i Århus området. Vi har på matriklen i Hasselager foretaget rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler i 15 år og kan derfor bryste os af stor erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger. Med en rustbeskyttelse fra Viby PAVA Center, er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se. Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum. Og vi tilbyder naturligvis en PAVA Levetidsgaranti, som gælder hele bilens levetid og dækker ved alle former for rustgennemtæring.

Når du skal have rustbeskyttet din bil hos Viby PAVA Center, kan du aflevere og hente din bil døgnet rundt. Vi har en sikker nøgleboks ved indgangen, som gør det let for dig, at aflevere/hente bilen, når det passer dig.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.5

 • Beliggenheden

  4.2

Lars M.
5 måneder siden
Opel Astra 2008
Peter S.
9 måneder siden
Fiat 500 2018
Jens R.
10 måneder siden
Seat Leon 2021
Alt i alt en god oplevelse. Mekanikeren vi hentede bilen af var meget flink og snaksaglig. Vi blev dog overrasket over ekstra miljø gebyr (ikke værkstedets skyld), samt var vi lidt utilfredse med rengøringen af bilen efterfølgende. Gummilister og plastik i bagagerummet var helt smurt ind i olie da vi hentede bilen.
Besvarelse fra Viby PAVA Center
10 måneder siden
hej jens. tak for anmeldelse. til info.når vi sprøjter olie ind i hulrum,så kan det godt løbe lidt ud af drænhuller. det er bare tegn på at det er lavet godt :). der ligger renseklud på forsædet. mangler du flere kommer du bare ud. mvh peder Viby Pava
Ole N.
10 måneder siden
Volkswagen Up! 2013
Lasse N.
10 måneder siden
Suzuki Swift 2019
flink personale, hurtig betjening og stor villighed til at hjælpe

Søger du værksted i Hasselager?

Gør som 1.404.726 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.