Jan Holmer Service - Teknicar

Lillemarksvej 9, 5750 Ringe
Medlem af Pava
4,8
(20)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Jan Holmer Service - Teknicar og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Lad os klare opgaven for dig

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver – store som små

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.9

 • Prisen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.5

 • Beliggenheden

  4.1

Birgit H.
24 dage siden
Peugeot 208 2016
God og hurtig service
Bente J.
25 dage siden
Chevrolet Spark 2012
Bo B.
cirka 2 måneder siden
Jeep Cherokee 2007
Virkelig en god oplevelse.
Flemming D.
2 måneder siden
Citroën C3 2019
Dan N.
3 måneder siden
BMW M240I XDRIVE 2017

Søger du værksted i Ringe?

Gør som 1.386.226 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.