Jan Holmer Service - Teknicar

Lillemarksvej 9, 5750 Ringe
Medlem af Pava
4,8
(18)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Jan Holmer Service - Teknicar og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Lad os klare opgaven for dig

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver – store som små

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.9

  • Fremtoningen

    4.7

  • Prisen

    4.7

  • Servicen

    4.7

  • Dialogen

    4.5

  • Beliggenheden

    4.1

Bo B.
21 dage siden
Jeep Cherokee 2007
Virkelig en god oplevelse.
Flemming D.
cirka en måned siden
Citroën C3 2019
Dan N.
cirka 2 måneder siden
BMW M240I XDRIVE 2017
Fettah F.
2 måneder siden
Citroën C4 2009
Jeg har sent min bil til mekanikker Jan holmer service til bremse service. Mekanikkeren har efterfølgende konstateret at bag bremse skal skiftes både skriver og klodser begge sider. Mekanikker har sent tilbud per mail til mig ang bagbremser udskiftning og ja har sagt JA til tilbudet( tilbuddet hedder 2590,64 kr). Da jeg skulle hente min bil hos mekanikkeren blev jeg overrasket med en anden reparation pris som hedder 3540,14 kr . Mekanikkeren mente han tog fejl da han sendte tilbud til mig før reparation start. Det vil sige at mekanikkeren har slået bremseskriver tal forkert. Han skulle have skrevet 2 bremse skkiver istedet for1. Jeg kan godt forstå at det var menneskelige fejl fra hans side, men problemet var at mekanikkeren har ikke informeret mig om den anden pris inden jeg skulle hente bilen. Det er ret uprofessionelt og upålideligt og ikke til at stole på. Mekanikkeren har først informeret mig om den anden pris da jeg dukkede op på værkstedet. Jeg har valgt at betale den anden pris der hedder 3540,14 og jeg gad ikke diskutere om det fordi jeg havde slet tid til dette den dag. I bund og grund, jeg er ikke tilfreds med den måde mekanikkeren handler med kunder. Mvh Abdel
Martin W.
2 måneder siden
Volkswagen Polo 2008
Flinke, hjælpsomme og gode råd med på vejen👍

Søger du værksted i Ringe?

Gør som 1.376.695 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.