Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Seneste bedømmelser

  • Prisen 4.7
  • Arbejdet 4.7
  • Servicen 4.7
  • Dialogen 4.7
  • Fremtoningen 4.4
  • Beliggenheden 4.3
cirka 3 timer siden
Lotte J.
Kia Picanto 2016
Altid god service. Flinke medarbejdere og et roligt kundeområde hvor man kan sidde i ro mens bilen bliver lavet. Jeg er yderst tilfreds 😄
2 dage siden
Jesper P.
Mitsubishi Space Star 2015
Fik foretaget olieskift på bilen. Hurtig service trods 2 kunder før mig. Gode anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️
5 dage siden
Kadir
BMW 5-Serie 2018
Fælger skadet efter hjulskifte - nægter ansvar Alu-fælgerne på min bil er blevet betydeligt beskadiget efter hjulskifte af 2 bagdæk hos e2biler i Køge. E2biler nægter ansvaret selvom jeg har forelagt ret tydelige beviser for at fordækkene/fælg ikke har samme skader. Skaderne på fælg er tydelige skader efter en fejlagtig behandling af dette under udskiftningen. De samme dæk og fælg har siddet på bilen fra ny (BMW fra 2018) og det er første gang, der skiftes dæk på fælg, så det er tydeligt at se forskellen på de uberørte fælg foran og dem bagved, som e2biler har ødelagt. Der findes tydelig billeddokumentation på denne. Sagen er anmeldt til FDM og vil blive anmeldt til Autoplus. Det havde klædt e2biler at anerkende ansvaret så vi kunne finde en løsning i fællesskab.

E2 Biler - AutoPlus - 20. maj 2022

Hej Kadir,

Vi er selvfølgelig kede af at du har denne opfattelse. Vi har både set på billederne du har fremsendt, og kaldt dig ind på værkstedet for at gennemgå dem sammen. Ridserne du har på dine fælge er for det første ikke i området hvor dækmaskinen kan ramme, der ses tydelige ridser tæt på nav. Derudover ses det tydeligt at det ikke er nye ridser. Nogle af dem er endda hakker, som typisk kommer ved at ramme kantsten.
Vi har valgt at demonstrere vores maskiner som har sikkerhed der gør at den stopper ved kontakt med fælge. Derudover har vi også demonstreret hvordan en ridse fra maskinen vil se ud, og sammenlignet disse.

Dine fælge foran har også tydelige ridser, hvilket vi også har påpeget, og disse fælge har vi slet ikke skiftet dæk på.

Disse betragtninger har været til grund for vores beslutning. Du er dog stadig mere end velkommen til at kontakte FDM og Autoplus.


Rigtig god dag.

Venlig hilsen
E2 Biler
5 dage siden
Rene N.
Renault Clio 2016
12 dage siden
Lasse C.
Peugeot 208 2016