Tuta's Auto - Bosch Car Service

Knapholm 3, 2730 Herlev
Medlem af Bosch Car Service
4,5
(1701)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Tuta's Auto - Bosch Car Service og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 13.03.2024

Velkommen hos Tuta's Auto

EN BIL MEKANIKER – DER LIGGER VÆGT PÅ KVALITET OG SERVICE
Hos Tuta’s Auto yder vi vores bedste for at give dig en god service, høj kvalitet af udført arbejde. ‎Vi sætter en ære i at udføre et godt og reelt stykke arbejde til tiden!

Vi holder altid kontakt med kunden og udfører ingen reparationer inden der er aftalt en pris.

Tuta’s Auto’s motto er: “Behandle kunder rigtigt, og de vil aldrig forlade dig.” Den filosofi fungerer godt, da vi fortsætter med at vokse hver dag med nye kunder og tilbagevendende kunder.

MANGE ÅRS ERFARING
Med vores mange års erfaring under vores bælter, er vi stolte af at vores kvalitet er af god standard. Vi ønsker at gøre din oplevelse så bekvem som muligt, og give den bedste service.

Vi sikrer, at vores kunder er dækket lige fra rutinemæssig vedligeholdelse til større reparationer. Med et veludstyret mekanisk værksted, og de højt kvalificerede og erfarne serviceteknikere, er vi velkvalificerede til at diagnosticere og reparere din bil.
 5

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.6

  • Arbejdet

    4.6

  • Servicen

    4.6

  • Dialogen

    4.5

  • Beliggenheden

    4.1

  • Fremtoningen

    4.0

Lars J.
2 dage siden
Peugeot 308 2020
Tina S.
2 dage siden
Toyota Yaris 2012
100% tilfreds Den eneste grund til beliggenheden kun får ⭐️⭐️⭐️ er pga at det nærmest er umuligt at komme ud hvis man henter bilen i myldertrafikken 15-17, men det er jo ikke værkstedets skyld. Kan klart anbefales
Kai N.
4 dage siden
Citroën C3 Picasso 2011
Rahel Q.
8 dage siden
Porsche Taycan 4 2022
Fik tilbud på sporing samt skift fra vinter til sommerdæk. Efter have ventet mere end 1 time, og efter værkstedet havde sagt ja til opgaven, finder de ud af, at de ikke kan finde ud af at spore bilen!! men giver mig regningen på hjulskift som jeg kunne have fået gratis gennem min forsikring! Nu skal jeg så bruge endnu en dag på at få bilen til værksted for at få udført den opgave de havde sagt ja til ... Skod oplevelse!
Rikke K.
8 dage siden
Volkswagen Up! 2013

Søger du værksted i Herlev?

Gør som 1.376.124 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.