Nem Auto

Marielundvej 32, 2730 Herlev
4,6
(680)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nem Auto og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 11.09.2023

Hvad vi kan tilbyde:

Hos Nem Auto har det aldrig været nok for os, ene og alene at købe og sælge biler. Vi har altid stræbet efter at kunne tilbyde vore kunder den bedst tænkelige oplevelse i forhold til det at købe en brugtbil, men også i forhold til vedligehold og servicering af denne. Derfor kan vi udover at skaffe din “nye” brugte bil også tilbyde dig følgende produkter & ydelser: Nye dæk og fælge, dækskift, afbalancering af dæk, folie-indpakning af bil, og meget andet.

Service & Reparation
Foruden salg af de bedste brugte biler, så gør vi det til Derudover deltager vores medarbejdere i efteruddannelser, der er nødvendige for at kunne servicere din bil.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Prisen

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.6

 • Fremtoningen

  4.4

 • Beliggenheden

  4.4

Jesper
4 dage siden
Kia Picanto 2005
Reparationen blev sat i gang med det samme ved aftalt ankomst, og var færdig efter en god times tid. Tilbuddet via Autobutler matchede prisen for arbejdet, og betjeningen var venlig og informativ. Mit indtryk var at arbejdet blev lavet korrekt og ansvarligt (da det er arbejde på styretøjet, kan jeg ikke umiddelbart se hvordan det er udført). Beliggenheden er ikke ideel for mig, men det er et mindre issue. God oplevelse generelt :-)
Niel C.
4 dage siden
Suzuki SX4 S-Cross 2016
Anders M.
6 dage siden
Volkswagen Touran 2006
Min tillid til Nem Auto er kun vokset efter min seneste oplevelse med dem. Jeg indleverede min gamle VW Touran kl. 9 om morgenen, og til min store overraskelse var bilen allerede klar, da jeg fik fri fra arbejde. Aslan’s effektivitet og dygtighed er virkelig noget ud over det sædvanlige. Dette var ikke min første gang hos Nem Auto. Jeg har tidligere benyttet mig af deres services og har hver gang været overordentligt tilfreds. Aslan går ikke kun op i sit håndværk, men også i at skabe en god relation til sine kunder, hvilket virkelig kan mærkes i den personlige service, man får. Det, der slog mig mest denne gang, var den utrolige hastighed, hvormed arbejdet blev udført, uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten. Min Touran kører nu som en drøm, og med den oplevelse frisk i erindringen, vil jeg absolut ikke tøve med at vende tilbage til Nem Auto næste gang, jeg får brug for en mekaniker. På prissiden er jeg stadig imponeret. At få en sådan kvalitetsservice til en budgetvenlig pris er virkelig enestående i denne branche. Hvis du søger en mekaniker, der kombinerer kvalitet, effektivitet og fornuftige priser, kan jeg varmt anbefale Aslan og teamet hos Nem Auto. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg. 👍🏻
Per H.
11 dage siden
Renault Megane 2012
Meget god service, og blev løbende kontaktet via sms, når værkstedet stødte på ting, der ville gøre regningen større. Vil klart komme igen.
Mike T.
13 dage siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2017
God service og venlig betjening.

Søger du værksted i Herlev?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.