Søften Bilcenter ApS - Carspot

Pi 4, 8382 Hinnerup
Medlem af CarSpot
4,1
(29)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Søften Bilcenter ApS - Carspot. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Klaus B.
3 dage siden
Mercedes-Benz C 2010
Martin V.
8 dage siden
Ford C-Max 2010
Sirwan A.
16 dage siden
Volkswagen Passat 2007
Jeg kunne ikke låne gratis bil, selvom jeg har skrevet ja til det. Jeg var der fra kl.11.00-15.00. Jeg har repareret bilen hos dem.
Klaus F.
25 dage siden
Opel Crossland X 2019
Første gang jeg benytter Søften autocenter. Men ikke sidste. Søde rare mennesker og god service. God pris og veludført arbejde. Så kan man ikke forlange mere. 👍👍👍😄😄😄
Henning V.
cirka en måned siden
Seat Leon 2021
Havde bestilt tid til af alancering ag hjul kl. 12. Men måtte vente 45 minutter på at komme til
Erik T.
cirka 2 måneder siden
Volvo V50 2005
Da jeg ankom til værkstedet som virkede utroligt rodet, kunne jeg ikke se personalet. Jeg råbte hallo, gik rundt og i et baglokale til kontoret, fandt jeg en sovende mand. Han anede intet om min aftale. Han ville ringe til hans chef, og der blev ført en samtale på et sprog som jeg ikke forstod. Han sagde han ville køre bilen hen på værkstedet!!!!, er det ikke her spurgte jeg ham forundret. Jeg kunne ikke forstå hvad han svarede mig, men han skulle bruge min bilnøgler og så kørte han. Så sad jeg meget forundret. Senere blev jeg hentet af en heldigvis dansk talende mand, som sagde jeg skulle følge med ind på værkstedet, som viste sig at ligge i den anden ende af bygningen. Hvorfor jeg ikke bare selv havde kunnet køre bilen derhen, forstår jeg ikke. Måske det var vigtigt for dem, at de kunne aftale hvad de skulle sige til mig, tænker jeg. Der stod så 3 mænd ved min bil, som de havde skillt mere ad, end den var da jeg ankom. De forklarede mig at jeg skulle gå til en autoophugger og købe flere dele til min bil, bla et komplet ledningsnet en ny lås og en trykknap. Så skulle jeg komme tilbage til dem og så ville de montere delene i løbet af en time!!! Jeg er meget uforstående over deres opførsel, hvordan vil de skifte et komplet ledningssæt på en time? plus de andre dele. På mig virkede det hele som om det drejede sig om at score min betaling på 250 kr. for et kvarters arbejde. Jeg kommer aldrig tilbage til dem. PS: de samlede heller ikke det de kilt ad, inden jeg kørte. De må jeg selv fixe da jeg kom hjem. ØV ØV spild af tid og penge.
Abdallah B.
cirka 2 måneder siden
Ford Kuga 2020
Hurtig og god service.
Jack P.
cirka 2 måneder siden
Ford Fiesta 2018
Værkstedet virkede lidt skummelt, og personalet var svære at finde på stedet. Fejlfri arbejde, men kundeservicen kunne godt skrues lidt op. Fint til prisen.
Erikci
cirka 2 måneder siden
Honda Civic 2014
Super service. Et værksted mand kan stole på
Simon J.
2 måneder siden
Peugeot 108 2016

Søger du værksted i Hinnerup?

Gør som 1.406.748 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.