Lange Jørgensen ApS - Bosch Car Service

Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ
Medlem af Bosch Car Service
4,6
(465)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Lange Jørgensen ApS - Bosch Car Service. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Bent F.
8 dage siden
Toyota Avensis 2018
Annelise N.
21 dage siden
Mitsubishi Space Star 2019
Venlig og hurtig betjening.
Susanne A.
22 dage siden
Kia Rio 2017
Jeg kom til tiden 9.30 og fik af vide bilen ville være klar lidt over middag. Jeg var tilbage kl. 12.00 og ventede en time. Spurgte så igen og der ville stadig gå nogle timer. Så valgte jeg at køre hjem i en lånebil. Aftalen var at jeg ville komme dagen efter. Alligevel ringer de kl. 15 og siger de er færdige. Men der har jeg fået gæster og siger at aftalen var næste morgen. Lånebilen var gratis men kostede 79 i forsikring. Det er ok. Men så er den jo ikke gratis. På sedlen stod der jeg skulle notere km tal. Men mundtligt var det lige meget. Og usikkerhed om der var benzin på bilen. Pause rummet var ret trist. Andre steder har der været kaffe automater. Her var kun kaffe, men ingen mælk. Det hele virkede ret sløvt og jeg foretrækker tingene tydeligere. Også lidt usikker på om jeg har fået det jeg betalte for. Ville gerne ha talt med mekanikeren selv.
Jørn L.
24 dage siden
Kia Niro Plug-in Hybrid 2021
Lars U.
25 dage siden
Jaguar Jaguar F-PACE 2017
Jeg har fået lavet eftersyn på mit aircondition i dag. Desværre er prisen næsten dobbelt så høj som det tilbud jeg har modtaget fra autobutler. Det er selvfølgelig stærkt utilfredsstillende. Værkstedet oplyser, at det er autobutler der har ansvar for tilbuddet, og at autobutler tilsyneladende har brugt et forkert AC service og kølervæske. Der er kommet lidt ekstra kølemiddel på systemet, som jeg naturligvis skal betale ekstra for, men de ekstra omkostninger pga. et muligt forkert tilbud hvem hæfter for den ekstra omkostning?
Anders D.
cirka en måned siden
Renault Grand Scenic 2018
Brian D.
cirka 2 måneder siden
Opel Insignia 2019
Opgaven blev løst tilfredstillende.
Jørn L.
2 måneder siden
Kia Niro Plug-in Hybrid 2021
God service, venlige.
Henrik K.
2 måneder siden
Peugeot 3008 2021
Robert C.
3 måneder siden
Volkswagen Up! 2014

Søger du værksted i Odense?

Gør som 1.394.831 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.