Hammer-Høyer Biler - Automester

Amalienborgvej 53, 9400 Nørresundby
Medlem af AutoMester
4,7
(90)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Hammer-Høyer Biler - Automester og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 14.02.2023

Autoværksted med erfaring og avanceret udstyr
​Vi ved godt, at hvis du først har fundet et godt autoværksted, du er tilfreds med, så bruger du det hver gang. Derfor skulle du tage at prøve vores. Hos Hammer-Høyer Biler A/S ser vi os selv som din samarbejdspartner, når det gælder servicering og reparation af din bil.

Vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring, og de er garant for både god service og godt håndværk, når din bil er i vores hænder. Ud over et personale med grundig og opdateret uddannelse har vi avanceret udstyr, så din bil altid er sikret den optimale service.

Vil du booke en tid på vores autoværksted til servicering eller reparation af din bil, kan du gøre det her.

Vi vil være mere end bare et autoværksted
Vi er stolte af den høje standard på vores autoværksted, men vi vil også være mere end det. Så er din bil i pit hos os, har du mulighed for at leje en bil, så du kan komme videre.

Du er naturligvis også velkommen til at blive i vores venteområde, hvor du kan underholde dig med fjernsyn og dagsfriske aviser og magasiner.

Vores kunde-lounge i salgsafdelingen byder på kaffe, kildevand og frisk frugt, og du er naturligvis velkommen til at kaste et blik på vores flotte biludstilling. Du kan naturligvis også indlevere din bil uden for normal åbningstid, hvis du lægger nøglerne i afleveringsboksen ved værkstedet.

Dit lokale værksted er landsdækkende
Vores autoværksted ligger centralt i Nørresundby og har også kunder fra både Aalborg og det øvrige Nordjylland. Samtidig er vi medlem af AutoMester og dermed en del af et landsdækkende værkstedssamarbejde mellem 360 værksteder landet over.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.6

Henrik D.
8 dage siden
Citroën C1 2021
Klaus L.
13 dage siden
Skoda Citigo 2012
Henrik P.
15 dage siden
Audi A3 2015
Svend N.
27 dage siden
Renault Captur 2020
Afleverede bilen til aftalt tid, til venlig mekaniker . Forlod stedet og vendte tilbage til aftalt tid, hvor bilen var færdig 👍🏼
Preben F.
27 dage siden
Citroën C3 Picasso 2013
Alt efter aftale - og god service. Anbefales.

Søger du værksted i Nørresundby?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.