JM Autoteknik

Bredsten Landevej 58, 7321 Gadbjerg
Medlem af No-Name
4,8
(71)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra JM Autoteknik og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 15.02.2024

Velkommen til JM Autoteknik

Vi er baseret på kvalitet og fleksibilitet med kunden i højsæde. Vi har altid et udvalg af biler på lager, til priser hvor alle kan være med.

På vores værksted i Lindeballe tilbyder vi serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle bilmærker, også inden for garanti perioden. Vi har speciale i elektronisk fejlfinding og udbedring af disse.

På værkstedet lægges der stor vægt på at udføre ”et ordentligt stykke arbejde” du kan derfor føle dig tryg i gennem hele processen fra fejlfinding til udbedring af disse, når du afleverer din bil hos JM Autoteknik.

Vi holder kunderne i hånden hele vejen, og vender altid ny fundne fejl med kunden inden der bliver taget en beslutning, som ikke er forhåndsgodkendt.

 9

Seneste bedømmelser

 • Servicen

  4.9

 • Arbejdet

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Prisen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.1

Csaba
10 dage siden
Hyundai i20 2015
Gintaras P.
17 dage siden
Volkswagen Golf 2013
Daniel M.
18 dage siden
Ford B-MAX 2016
Nithy
22 dage siden
Ford Kuga 2020
Besvarelse fra JM Autoteknik
22 dage siden
Hej Nithy Jeg er lidt uforstående over de 3 stjerner, du har fået alt hvad du har bedt om. Du ringer og siger du gerne vil have skiftet pollen filter også, hvor jeg siger det er ingen problem det skal vi nok få styr på . Det er din datter som kommer med bilen, hvor en af mine folk gør opmærksom på at, din bil skal bruge 5,4 l olie og der kun er 4 med i tilbuddet og det derfor vil blive opkrævet ved siden af tilbuddet ligesom pollen filter. Min medarbejder ringer til mig og forklare at din datter er uforstående over for dette, hvor min medarbejder fortæller mig at du har været med opfarende og ikke snakkede pænt til ham, jeg ringer her efter selv til dig for at hører hvad problemet er, og du siger du er sur over den extra olie, hvor jeg forklare dig at det er autobulter du skal tage den med, da det er dem som har lavet tilbuddet, jeg siger også til dig at der står flere steder inden du har sagt ja til tilbuddet, at du ikke læser hvad der står, det er altså ikke vores skyld, og den måde der blev snakket på er på ingen måde i orden . Vi har tilfulde gjort og opfyldt det vi skulle, Goddag .
Denis R.
29 dage siden
Skoda Octavia 2018

Søger du værksted i Gadbjerg?

Gør som 1.373.851 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.