JM Autoteknik

Bredsten Landevej 58, 7321 Gadbjerg
Medlem af No-Name
4,7
(41)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Velkommen til JM Autoteknik

Vi er baseret på kvalitet og fleksibilitet med kunden i højsæde. Vi har altid et udvalg af biler på lager, til priser hvor alle kan være med.

På vores værksted i Lindeballe tilbyder vi serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle bilmærker, også inden for garanti perioden. Vi har speciale i elektronisk fejlfinding og udbedring af disse.

På værkstedet lægges der stor vægt på at udføre ”et ordentligt stykke arbejde” du kan derfor føle dig tryg i gennem hele processen fra fejlfinding til udbedring af disse, når du afleverer din bil hos JM Autoteknik.

Vi holder kunderne i hånden hele vejen, og vender altid ny fundne fejl med kunden inden der bliver taget en beslutning, som ikke er forhåndsgodkendt.

 9

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.6

 • Prisen

  4.4

 • Beliggenheden

  3.8

Thomas A.
6 dage siden
Seat Mii 2017
Super godt tilfreds med Jacob og hans hold af mekanikere. Det var første gang jeg besøgte JM Autoteknik og det bliver ikke sidste gang. Fik lavet bremser på min bil om torsdagen. Glad og tilfreds kører jeg fra Lindeballe hvorefter jeg dagen efter får et opkald fra Jacob. De havde oversat en del, som der skulle sættes på bilen. Da jeg havde betalt for delen, skulle jeg naturligvis have det også lavet. Vi får det hurtigt fikset og Jacob gav en flaske vin for ulejligheden. Rigtig god behandling og tak for jeres hjælp :-)
Bent
24 dage siden
BMW 3`ER SEDAN 1997
Super fin værksted, alt det aftalte arbejde blev lavet! Dejligt med gratis låne bil.
Nihad A.
2 måneder siden
Dacia Sandero 2019
Alt som aftalt og service efter servicebog.
Kim K.
3 måneder siden
Suzuki Vitara 2018
Ronnie K.
3 måneder siden
Suzuki Baleno 2016

Søger du værksted i Gadbjerg?

Gør som 1.253.118 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.