Videbæk Pava Center

Søndergade 61, 6920 Videbæk
Medlem af Pava
4,2
(10)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Videbæk Pava Center og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Velkommen til dit lokale PAVA Center.

PAVA PRODUKTER MOD RUST er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelsesmidler i biler.

Rustbeskyttelse finder sted i de mange PAVA-Centre, der er fordelt over hele landet, og hvor selve behandlingen foretages af specialuddannet personale.

Når bilen indleveres til rustbeskyttelse på et PAVA-Center, kan der vælges mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan man selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Det er dokumenteret, af uafhængige institutioner, at bilfabrikkernes rustbeskyttelse af nye biler er utilstrækkelig, og vi vil på disse sider forklare hvorledes du sikrer din bil mod uventede rustangreb.

Vi kan bl.a.:

Tilbyde at rustbeskytte din bil med garanti!

Under visse forudsætninger kan vi tilbyde at beskytte din bil med levetidsgaranti!

Vi har under alle omstændigheder en garantiform der passer til netop din bil! Se under afsnittet "Garanti".

En effektiv rustbeskyttelse kræver anvendelse af flere forskellige PAVA - produkter.

Fælles for alle vore rustbeskyttelsesprodukter er, at de er utroligt miljøvenlige samtidig med at de er effektive til deres primære formål.

PAVA-Centre og forhandlere fører endvidere en lang række produkter til pleje og vedligeholdelse af hovedsagelig biler. Mange af disse produkter er imidlertid lige så velegnede til vedligeholdelse af f.eks. campingvogne, motorcykler, både o.l.

Når bilen har gennemgået en PAVA-rustbekyttelse, har vi samtidig vurderet undervognens og karosseriets tilstand.

Denne vurdering er tilgængelig for vore kunder, idet vi lægger en PAVA - kundeinformation på bilens højre forsæde sammen med et rensesæt.

Der kan være tale om fejl som lakskader, overfladerust, rust i kanter og samlinger eller sågar gennemtæringer. Rustbeskyttelse vil dog ikke finde sted i forbindelse med alvorlige gennemtæringer uden forudgående aftale.

Åbenlyse mekaniske fejl vil også i et vist omfang være medtaget i kundeinformationen.

Når vi har sat PAVA - mærkaten i din forrude, så er vi færdige for denne gang, og står inde for at din bil nu er forsvarligt rustbeskyttet.

Bilen kan dryppe lidt efter at du har fået den tilbage. Afdæk evt. garagegulv eller fliser med nogle gamle aviser indtil afdrypningen er ophørt, og pas på at du ikke får noget på tøjet i forbindelse med ind- og udstigning. Benyt rensesættet hvis det bliver nødvendigt!

Såfremt rustbeskyttelsesprogrammet følges og der er tegnet garanti, overgår levetidsgarantien ved ejerskifte til den nye ejer, hvorved brugtvognsværdien øges betydeligt.

Vi ser frem til at kunne betjene dig og din bil på vores lokale PAVA Center

Seneste bedømmelser

Chris N.
næsten 7 år siden
Ford Focus 2012
Lige efter bogen - perfekt
Michael W.
mere end 9 år siden
Kia Picanto 2010
Ok fik bilen til tiden, syntes der mangler dokument på hvad der er lavet og hvor lang tid der er garanti, samt hvornår de ville anbefale den fik en undervogns behandling igen, fik kun en håndskrev regning hvor der står Kia Picanto ikke nr plade.
Birgit A.
mere end 10 år siden
Toyota Aygo 2009
Fik en fin betjening og arbejdet ok. God orientering om bilens stand og hvordan jeg fremover skulle forholde mig vedr. vask af bilen, da den nu havde fået en undervognsbehandling. Altså meget godt tilfreds og vil komme der også næste gang. med v.h. Birgit Andersen
Anders S.
mere end 10 år siden
Ford Ka 2011
Bjarne S.
mere end 10 år siden
Skoda Octavia 2009
Alle aftale ved aflevering og afhentning af bilen overholdt. Prisen er ligeledes som aftalt. Højt monteret brevsprække til indkast af bilnøgle mangler boks til at opfange nøglen, det gør lidt ondt at høre nøgle med fjernbetjening ramme værkstedsgulvet.

Søger du værksted i Videbæk?

Gør som 1.383.940 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.