PS Cars - Hella Service Partner

Åstorpvej 89, 6070 Christiansfeld
Medlem af Hella Service Partner
4,4
(230)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra PS Cars - Hella Service Partner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.07.2023

Velkommen til PS Cars

Frihed under ansvar
Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Biler er tekniske, og arbejde med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og drøfte både økonomi og mulige løsninger, inden du overlader bilen til vores mekaniker og autoværksted. Det er et fælles ansvar. Og samarbejde.

Garantien holder
Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.5

 • Arbejdet

  4.4

 • Servicen

  4.4

 • Dialogen

  4.3

 • Fremtoningen

  3.8

 • Beliggenheden

  3.8

Jimmi
14 dage siden
Renault Clio 2017
Betalte kontant og fik det jeg har betalt for .
Pernille J.
15 dage siden
Chevrolet Spark 2011
Fik reservedelene hjem samme dag så han kunne få den lavet. Fik en lånebil mens det stod på. Yderst tilfreds. Mvh Pernille
Arnold K.
22 dage siden
Skoda Octavia 2014
God personale og god service.
Lisa H.
22 dage siden
Hyundai i20 2009
Synes det var fint
Thomas J.
25 dage siden
Alfa Romeo 159 2008
Dygtig mekaniker

Søger du værksted i Christiansfeld?

Gør som 1.394.831 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.