PS Cars - Hella Service Partner

Åstorpvej 89, 6070 Christiansfeld
Medlem af Hella Service Partner
4,3
(205)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Velkommen til PS Cars

Frihed under ansvar
Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Biler er tekniske, og arbejde med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og drøfte både økonomi og mulige løsninger, inden du overlader bilen til vores mekaniker og autoværksted. Det er et fælles ansvar. Og samarbejde.

Garantien holder
Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.4

 • Arbejdet

  4.3

 • Servicen

  4.3

 • Dialogen

  4.2

 • Fremtoningen

  3.8

 • Beliggenheden

  3.8

Kasper J.
22 dage siden
Renault Clio 2014
Nicolaj P.
26 dage siden
Audi A3 2018
Ebbe
cirka en måned siden
Audi A3 Sportback 2013
Sabine
cirka en måned siden
Tesla Model 3 2020
Jørgen J.
cirka 2 måneder siden
Peugeot Partner Tepee 2018
Forvirring fra start måtte køre 4 gange for at få dæk sat på, og kunne ikke få dem monteret på bilen, og prisen var 139 kr højere end aftalt, Auto butler stinker værre end Ko l--- Jørgen Josiassen
Besvarelse fra PS Cars - Hella Service Partner
cirka 2 måneder siden
Desvære sker det nogle gange, bilejeren har byttet om på aftalen med psykologen og autoværkstedet. Ja der er engen sammenhæng i det han skriver.🧐🤔

Søger du værksted i Christiansfeld?

Gør som 1.233.083 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.