PS Cars - Hella Service Partner

Åstorpvej 89, 6070 Christiansfeld
Medlem af Hella Service Partner
4,3
(207)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra PS Cars - Hella Service Partner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.07.2023

Velkommen til PS Cars

Frihed under ansvar
Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Biler er tekniske, og arbejde med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og drøfte både økonomi og mulige løsninger, inden du overlader bilen til vores mekaniker og autoværksted. Det er et fælles ansvar. Og samarbejde.

Garantien holder
Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.5

 • Arbejdet

  4.3

 • Servicen

  4.3

 • Dialogen

  4.2

 • Fremtoningen

  3.8

 • Beliggenheden

  3.8

Lasse J.
27 dage siden
Skoda Superb 2016
Selv om der kun er 3 stjerner ved beliggenhed og fremtoning er det blot fordi det ligger et sted så enten er man lokal eller også for man en til at køre i anden bil. Fremtoning blot fordi ved første øjekast ser man ikke det et værksted. Men fantastisk sted, god service og kvalitet.
Lotte H.
3 måneder siden
Chevrolet Spark 2012
Upåklagelig og fin service
Henrik B.
3 måneder siden
Ford Focus 2013
Simpelthen for useriøst et værksted! I starten var det fint og meget fleksibel. Vi fik lavet service før vores bilferie til Italien. På vej derned begynder bilen at larme… vi ender med at køre videre, og får dette værksted til at se efter bilen igen. Det viser sig at være meget slidte bremser som de burde have opdaget.. nå men det bliver så skiftet… og gud hjælpende om de ikke sætte bremser forkert på, så de sidder løse og nu er slidt skæve… Jeg kunne aldrig drømme om at få min bil repereret derude. Så hellere betale lidt mere og få det gjort ordentligt… Dertil ligner det er skrotplads og personalet virker meget ustruktureret…
Besvarelse fra PS Cars - Hella Service Partner
19 dage siden
Her kunne det have været rart at få en bedere forklaring fra henrik. Eller fra det værksted der angiveligt skulle have udbedret skaden. Jeg har aldrig hørt/set nogle som har monteret bremser forkert.
Kristoffer P.
4 måneder siden
Citroën DS3 2014
Pia B.
4 måneder siden
Hyundai i10 2022
Rigtig God Service

Søger du værksted i Christiansfeld?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.