Dækpartner Kolding

Platinvej 12, 6000 Kolding
Medlem af Euromaster
4,3
(94)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Dækpartner Kolding og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – Euromaster hjælper dig dér, hvor du har brug for det.

Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt.

Autoservice
Vi er er her for dig, der kører i din egen bil.

Hos Euromaster bliver din bil serviceret af vores uddannede mekanikere. Vores medarbejdere har stor erfaring med at udføre alle typer af services på både store og små biler. Medarbejderne hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher af høj kvalitet.

Vi udfører både dækskift, dækservice, airconditionservice og øvrig mekanisk arbejde, men det vigtigste for os er, at du som kunde får den bedste oplevelse, når du besøger os. Og der er også varm kaffe på kanden.

Når du bestiller tid til service hos os, behøver du ikke planlægge din dag ud fra din aftale hos os. Vi sørger for, at du kan komme fra A til B i en af vores lånebiler. Du vil i de fleste tilfælde kunne afhente din bil samme dag, som du indleverede den.

Bemærk, at tilbud og kampagner i samarbejde med Autobutler ikke kan kombineres med andre rabataftaler, kampagner eller tilbud hos Euromaster.

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.5

 • Arbejdet

  4.3

 • Servicen

  4.3

 • Fremtoningen

  4.2

 • Dialogen

  4.2

 • Prisen

  4.0

Kurt S.
6 måneder siden
Mercedes-Benz B 180 2013
Bilen blev indleveret til aftalt forhøjelse på 4 cm med nye fjedre. Tilbudt pris blev accepteret, for opgaven var klart specificeret. Efter "ombygning" var højden nøjagtigt den samme = samme fjederhøjde! Prisen som tilbudt for 4 cm. hævning blev betalt ved afhentning. Dagen efter blev højden målt til ikke hævet og dermed ikke leveret som tilbudt. Værkstedet meddeler ved efterfølgende konsultation, at de eksisterende fjedre og de nye fjedre har den samme højde, for det er angiveligt de højeste fjedre, man kan skaffe. Fordi man ikke har adgang til højere fjedre og ikke har reageret på de nuværende, inden udskiftning, har jeg betalt kr. 6.700,- for absolut ingenting andet end ventetid og ærgrelse. Euromaster Kolding skal ikke regne med min anbefaling, tvært imod.
Karsten K.
7 måneder siden
Peugeot 2008 2019
Skulle ha’ skiftet 2 forlygtepærer. Meget venlig mekaniker, skiftet super hurtigt. Mekanikeren havde læst min besked om ønske til pærerne. Alt var super godt.
Jesper N.
7 måneder siden
Mazda 2 2011
God oplevelse og god service
Leif J.
8 måneder siden
Chevrolet Aveo 2012
Joakim P.
10 måneder siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2016

Søger du værksted i Kolding?

Gør som 1.403.992 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.