Byens Bilpleje.com - Kolding

Albuen 20, 6000 Kolding
Medlem af SUVO
4,4
(15)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Byens Bilpleje.com - Kolding og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Velkommen til Byens Bilpleje.

Totalkoncept med alle ydelser.

- Autolak
- Buleopret
- Autoglas
- Antirust
- Bilpleje
- Inspektion

SÅ BEHØVER DU KUN ÉN LEVERANDØR

Byens Bilpleje.com er bilejerens samarbejdspartner. Vores koncept bygger på effektivitet, kvalitet og enkelthed.

Der er både tid og penge at spare ved at samle flere aktiviteter under ét tag. Internettet har sat sit tydelige præg på branchen, kunderne kører gerne efter det bedste tilbud. derfor er det nødvendigt at nyere brugte biler lever op til kundernes høje forventninger, og naturligvis står de klar på aftalt tidspunkt.

For at sikre besparelse og fejlfri proces er det et stort plus at autolakering og bilpleje er under ét tag hos én leverandør.

Byens Bilpleje koncernen tæller afdelinger i Vejle, Fredericia, Kolding, Tåstrup, Århus, Sønderborg, Viborg, Herning, Esbjerg, København, Køge, Risskov, Birkerød, Brabrand, Haderslev, Ringsted og Odense.

Vi behandlede mere end 60.000 biler i 2011 og forventer at behandle over 75.000 biler i 2012.

Vi har ca, 200 ansatte, hvoraf de 70 er autolakerer. Kundeporteføljen tæller de allerstørste flåde ejere og bilforhandlere i Danmark.

Vi er leverandør til over 100 store og mindre bilforhandlere samt mere end 10.000 private bilejere.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe godt på din bil.

Seneste bedømmelser

Haitham A.
mere end 10 år siden
Toyota Auris 2013
Nick
mere end 10 år siden
Opel Vectra 2004
Det var svært og finde stedet/ vide det var der, da der ingen skiltning var med byens bilpleje men istedet på adressen står der Aaby antirust undervognbehandling og der ligger også et borch værksted. så vi var meget usikker på om det nu var der da der slet ikke var nogen form for skiltning (Byens Bilpleje) og de personer der var til stede i de to virksomheder. sagde det er også her eller det er ihverfald dem der undervognsbehandler inde i det der hed Aaby Antirust. MEN SÅ KOMMER VI TIL RESULTATET PÅ UNDERVOGNSBEHANDLINGEN OG DET ER FLOT UDFØRT ;)
Elin B.
mere end 10 år siden
Kia Rio 2012
Vi fik en undervognsbehandling, men da vi aldrig har fået det hos dette værksted før, er det svært at bedømme det. Vi går ud fra, at undervognsbehandlingen er i overensstemmelse med det lovede produkt Sumo.
Thorbjørn F.
næsten 11 år siden
Mazda 6 2008
Super service Ikke sidste gang bilen bliver rustbehandlet hos dem. Kan varmt anbefales.
Lars A.
cirka 11 år siden
Mitsubishi Colt 2008
Lidt forvirring med hvilken afdeling man har kontakt med men perfekt udført arbejde. Ville klart tage derud igen en anden gang.

Søger du værksted i Kolding?

Gør som 1.403.992 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.