Foxmar Autocenter

Militærsvinget 4A, 4700 Næstved
4,7
(157)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Foxmar Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.01.2024

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Prisen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

Benny H.
4 dage siden
Skoda Octavia 2017
Venlig og kompetent oplevelse
René P.
11 dage siden
Jeep Compass 4xe 2023
God service til en god pris
René H.
16 dage siden
Skoda Fabia 2009
Der var lidt miskommunikation omkring en rens af bremserne som bilen nok trængte til, men ikke blev gjort fordi en anden havde klarmeldt bilen. Det vil jeg dog til enhver tid foretrække frem for at man fx bare havde udført arbejdet uden at få det bekræftet. Så alt i alt stadig fuldt tilfreds
Klaus J.
16 dage siden
Peugeot Partner 2014
Christina L.
25 dage siden
Renault Megane 2018
Tilføjede ekstra olie uden aftale og tilføjede dette til regningen uden varsel. Bund ulovligt.

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.358.387 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.