Foxmar Autocenter

Militærsvinget 4A, 4700 Næstved
4,7
(171)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Foxmar Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.01.2024

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.8

  • Servicen

    4.8

  • Fremtoningen

    4.7

  • Prisen

    4.7

  • Dialogen

    4.7

  • Beliggenheden

    4.6

Lykke A.
7 dage siden
Renault Captur 2017
God service, ingen ventetid og var hurtigt færdige
Anne H.
8 dage siden
Mercedes-Benz CLA 2017
Meget fin oplevelse, hvor alt gik efter planen, selv prisen holdt. Fin service med gratis lånebil.
Jan N.
10 dage siden
Volkswagen Caddy 2014
David E.
11 dage siden
Mazda 2 2015
Rebecca P.
20 dage siden
Kia Rio 2013
Rigtig god service hele vejen igennem! Vores booking var ikke gået igennem, men de fandt alligevel plads til os. De varmeste anbefalinger fra os!

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.375.512 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.