Foxmar Autocenter

Holsted Park 28, 4700 Næstved
Medlem af No Sign
4,7
(53)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.6

 • Prisen

  4.6

 • Dialogen

  4.6

Hans H.
cirka 18 timer siden
Skoda Octavia 2004
Fin service godt arbejde
Sultan S.
4 dage siden
BMW 4-serie 2015
5 stjerner. Bravo👍👍👍
Tonnie S.
6 dage siden
Toyota Yaris 2015
Niels A.
6 dage siden
Volkswagen Polo 2015
Fantastisk service. Tider blev overholdt og fejlen udbedret/ testet for min datter, som blev fint behandlet. Kommer helt sikkert igen. 7 stjerner, hvis muligt.
Kurt T.
7 dage siden
Citroën C3 2021

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.214.961 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.