Foxmar Autocenter

Militærsvinget 4A, 4700 Næstved
4,7
(200)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Foxmar Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 04.07.2024

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Prisen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

Jeanette P.
3 dage siden
Renault CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID 2021
Carina B.
7 dage siden
Opel Corsa 2010
God service,, hjælpsomme og gratis låne bil.
Lars N.
7 dage siden
Peugeot 308 2018
Snyd, svindel eller svig? Jeg fik udskiftet en tandrem på min Peugeot 308, og havde accepteret et tilbud på ca. kr. 5.800, og blev få præsenteret for en faktura på ca. kr. 6.800. Forklaringen var et timeforbrug på 4,5 time og ikke 3,3 som stod i tilbuddet. Værkstedet oplyste at Autobutler ikke anvender korrekt timeforbrug, da de 3,3 time er for en ny bil og ikke en bil, der er 5-6 år gammel! Der er helt sikkert ikke mange nye biler, som skal have skiftet tandrem ? hvorfor jeg gjorde indsigelse mod fakturaen. Der var ikke udført andet arbejde og udfordringen var en bolt til kr. 40, som havde været besværlig, hvilket jeg ikke mener kræver 1,2 time at fjerne. Værkstedet oplyste så, at de var nød til at tillægge timer for at deres indtjening kunne holde, idet de anvendte en anden timesats til Autobutler end øvrige kunder, og derudover skulle give 20% retur til Autobutler. Som kunde forholdte jeg mig til et modtaget tilbud, som værkstedet havde accepteret, og da der ikke var lavet ekstra arbejde, som iøvrigt jf. Autobutler altid skal aftales med kunde, måtte tilbuddet være gældende. Aftaleloven er ret præcis på dette område ifm. aftaler indgået mellem erhvervsdrivende og private. For at jeg kunne få min bil landende vi på en faktura med 4 timer, hvilket var en ekstra udgift for mig på ca. kr. 600, som værkstedet mente at jeg skulle "tage med Autobutler". Håber da at Autobutler overfører differencen hurtigst muligt? Virker som det vilde vesten, og måske et emne for Forbrugerrådet og/eller Kontant på DR1.
Henriette
8 dage siden
Hyundai i10 2017
Kan kun anbefale
Lars M.
8 dage siden
Hyundai Santa Fe 2004
God service, opmærksom mekaniker

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.402.035 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.