Foxmar Autocenter

Holsted Park 28, 4700 Næstved
5,0
(6)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  5.0

 • Arbejdet

  5.0

 • Servicen

  5.0

 • Dialogen

  5.0

 • Fremtoningen

  4.8

 • Prisen

  4.8

Leif N.
2 dage siden
Mazda 6 2007
Jeg har haft bil i 50 år og har oplevet mange autoværksteder, og jeg er ikke bange for at sige Foxmar er blandt de bedste. Det er et værksted der har min fulde tillid.
Martin
9 dage siden
Seat Leon 2021
Kenneth N.
11 dage siden
Mercedes-Benz E 2011
Kim R.
14 dage siden
Mercedes-Benz A 200 d 2017
Peter H.
17 dage siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2016
Levede helt op til mine forventninger, og god service og dialog.

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.169.203 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.