Dækpartner Slagelse

Tjørne Allé 4, 4200 Slagelse
Medlem af Euromaster
4,1
(12)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Dækpartner Slagelse og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Fra Aalborg til Padborg.
Fra Holstebro til København.
Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – Euromaster hjælper dig dér, hvor du har brug for det.

Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt.

Autoservice
Vi er er her for dig, der kører i din egen bil.

Hos Euromaster bliver din bil serviceret af vores uddannede mekanikere. Vores medarbejdere har stor erfaring med at udføre alle typer af services på både store og små biler. Medarbejderne hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher af høj kvalitet.

Vi udfører både dækskift, dækservice, airconditionservice og øvrig mekanisk arbejde, men det vigtigste for os er, at du som kunde får den bedste oplevelse, når du besøger os. Og der er også varm kaffe på kanden.

Når du bestiller tid til service hos os, behøver du ikke planlægge din dag ud fra din aftale hos os. Vi sørger for, at du kan komme fra A til B i en af vores lånebiler. Du vil i de fleste tilfælde kunne afhente din bil samme dag, som du indleverede den.

Bemærk, at tilbud og kampagner i samarbejde med Autobutler ikke kan kombineres med andre rabataftaler, kampagner eller tilbud hos Euromaster.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

 • Arbejdet

  4.5

 • Fremtoningen

  4.3

 • Servicen

  4.1

 • Dialogen

  3.9

Lars M.
cirka et år siden
Volkswagen Polo 2013
Fin betjening og god forklaring på regningen
Carsten J.
mere end et år siden
Volkswagen Passat 2006
Maiken B.
mere end et år siden
Citroën C3 2021
Sahand T.
næsten 2 år siden
Peugeot 308 2017
Det gik ellers godt til at starte med, men efter udført arbejde, kunne EM ikke slukke for kontrol lamperne. Jeg bliver bedt om at køre til Peugeot for at fortage endnu en diagnosticering, som viser samme fejl i pumpe. Vender flere gange retur til EM, som ikke forstår problemet og fortsat ikke kan forklarer! Vender tilbage til Peugeot og de laver en konstatering om, at der har siddet noget fast i den nye pumpe, som PEUGEOT ender med at lave på deres regning, og med en konstatering om at EM har overset dette simple problem. Jeg bruger derfor næste 3 arbejdsdage på at køre frem og tilbage mellem Peugeot og EM for at få lavet noget, som skulle være ordnet af EM selv - samtidig med Jeg får en helt unødvendig ekstraregning på en identisk diagnosticering, som EM beder mig om at få foretaget hos Peugeot. Bliver ikke sidste gang, da de er super service-minded og imødekommende, men desværre en ret rodet og unødvendig håndtering, som Jeg ikke håber gentager sig. Kh
Sebastian S.
næsten 2 år siden
Saab 9-3 2004
Meget god service

Søger du værksted i Slagelse?

Gør som 1.403.992 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.