V.S. Automobiler - Hella Service Partner

Lyshøjvej 8, 3650 Ølstykke
Medlem af Hella Service Partner
4,7
(94)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra V.S. Automobiler - Hella Service Partner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 10.04.2024

Autoværksted med serviceminded mekaniker og autoelektriker
Leder du efter et autoværksted med en serviceminded mekaniker? Hos VS Automobiler bliver du og din bil altid mødt af en serviceminded automekaniker og autoelektriker, og der er mulighed for lånebil.

Vi har over 20 års erfaring, og som dit lokale Hella Service Partner-værksted servicerer vi alle biler efter fabrikanternes forskrifter. Vores bilværksted ligger i Ølstykke, men vi har også kunder fra blandt andet Stenløse, Jyllinge og mange andre steder.

Vi følger altid bilfabrikanternes forskrifter og tekniske data
Vi er et traditionelt værksted, der samtidig er Hella Service Partner. Dermed har vi adgang til din bils tekniske data. Vi følger naturligvis bilfabrikanternes forskrifter og anvender altid reservedele, som matcher fabrikantens standard. Det er din sikkerhed for, at fabriksgarantien holder, så længe du overholder de anviste serviceeftersyn på din bil.

Udover automekanikere har vi en autoelektriker på værkstedet. Desuden har vi den rette ekspertise, det rigtige udstyr og de nødvendige computerprogrammer. Vi har naturligvis garanti på alt arbejde og alle reservedele.

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.9

  • Servicen

    4.8

  • Dialogen

    4.8

  • Prisen

    4.7

  • Fremtoningen

    4.4

  • Beliggenheden

    4.3

Henrik S.
7 dage siden
BMW 5-Serie 2018
Professionel håndtering
Henning S.
8 dage siden
Skoda Superb 2014
Ove B.
9 dage siden
Peugeot 3008 2019
Brian J.
24 dage siden
Hyundai KONA 2024
Top service. Altid Kaffe på kanden. 👍👍👍
Steen E.
2 måneder siden
Kia Optima 2020
Da jeg afleverede min bil til den aftalte tid så medarbejderen ud som om jeg havde bestilt tre fastelavnsboller og en billet til Kina! Han anede med andre ord ikke at jeg skulle komme. Af samme grund var der selvfølgelig heller ikke en lånebil klar til mig. Jeg måtte derfor vente to timer i samme lokale som en mekaniker sad og spiste toast! Reservedelen til den planlagte udskiftning var ikke på lager hvorfor jeg måtte komme tilbage dagen efter - og vente en time på den reparation der var planlagt til at tage 30 min. Til værkstedets forsvar skal dog siges at de tilbød at hente min bil hjemme anden gang. Men jeg tænkte at der nok ville være tid sparet ved selv at køre - det var der så ikke… Mens jeg ventede skortede det ikke på forklaringerne på hvorfor servicen var så ringe - intet havde selvfølgelig at gøre med værkstedet selv - alle fejl skyldtes Autobutler og reservedelsleverandøren. Som kompensation for den manglende service, manglende lånebil og for at mit serviceeftersyn skulle strækkes udover to dage fik jeg så en dåse a/c-rensemiddel… Helt ærligt…..

Søger du værksted i Ølstykke?

Gør som 1.372.841 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.