Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage

Seneste bedømmelser

22 dage siden
Anhængertræk ,  Chevrolet Orlando 2011
Ved montering blev strømkabler forrykket så lys i bagagerum ikke længere fungerer.
28 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Audi A4 2006
Flink og venlig betjening, men nok lidt uorganiseret. Man manglede at udføre et af de angivne arbejder i min beskrivelse, men det var af mindre betydning, så det venter til næste værkstedsbesøg. Afbalancering af 4 hjul måtte laves om, men det gøres mens jeg venter.
cirka en måned siden
Renault Clio IV 2016
Selve arbejdet blev udført som det skulle, men med hensyn til registering af synsfri sammenkobling gik det helt galt. Fik at vide, at jeg selv skulle gå ind på Skats hjemmeside og registrere det. Erklæringen om monteringen kom først 3 dage efter efter flere rykkere. Det viste sig sig at jeg skulle møde op i en syningshal for at registrere ændringen og dette kostede kr. 200. Meget dårlig rådgivning

DM AutoService - 16. feb 2017

Hej Keld, jeres anhængertræk blev monteret som aftalt. Du kunne ikke får erklæringen om montering af tilkoblingsanordning samme dag fordi jeg skulle vende mig til en synshall til at få præcis påhængskøretøjets største totalvægt som skal stå på, du fik at vide om det, og du blev enig med mig. Dag 2, ringede du til mig ang. erklæring, jeg meldte dig at, synsmand ikke har svaret til mig endnu, men jeg lovede dig at jeg skulle selv tage af stedet til at få informationer som jeg har brugt for, og det har jeg gjort. Dag 3 fik du erklæringen af mig og takkede mig til service via SMS. Jeg undrer mig at dag efter du skriver om "flere rykkere" da var blev informeret om proceduren.
Jeg kan godt forstå at du kunne ikke finde ud af det på Skats hjemmeside. Men du har glemt en ting, du skulle vender tilbage til mig, der har rådgivet dig, og jeg skulle klar det uden at du møder op i en synshal, uden at det koster dig noget. Jeg beklager at du har brugt penge for det.
Mvh
DM AUTO SERVICE
cirka 2 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Ford Fiesta 2007
cirka 2 måneder siden
Dæk ,  Toyota Aygo 2013