Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

14 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Opel Insignia 2010
Jeg havde bestilt hjulskift +nulstilling/fejlsøgningaf bil. Den skiftede dog kun dæk og fortalte efterfølgende at de ikke kunne fejlsøge eller nulstille. Jeg betalte 249 - selvom der stod hjulskift 200,- ude på et skilt.

DM AutoService - 12. apr 2017

Kære Daniel,
Vi synes at, din bedømmelse er uretfærdig.
På opgaven står der: Fejlsøgning: "Displayet siger "Tid til Service" Den har dog lige været til service" + Hjulskifte og skift til sommerdæk.
Angående servicelampe: Du fik at vide i vores tilbud inden du valgte vores værksted, at værkstedet hvor du har serviceret bilen har måske glemt at nulstille servicelampe. Og vi har forklaret til dig at man kan nulstille servicelampe kun hvor service blev lavet, og det er helt logisk. Vi kan ikke bare nulstille servicelampe på en bil fordi en kunde ønsker det. Vi skal være helt sikker at service blev lavet inden den nulstilles, I dette tilfælde forklarede vi dig at vende tilbage til stedet hvor bilen blev serviceret, derfor står der ikke prisen til nulstilling på vores tilbud.
I forhold til hjulskift: Kære Daniel, du ved lige så meget som os at Auto Butler kører med kampagnetilbud på hjulskifte til 249 kroner. Og det er dette du har betalt for.
Det er din ret til at bedømme autoværkstedet, men vi ønsker os at læse de objektive bedømmelser, de objektive vurderinger, de konstruktive bedømmelser som kan hjælpe til en bedre fremtid.
God påske.

15 dage siden
Ford Galaxy 2012
Kun 4 da blinklyset ikke virkede efter Rep. Det blev dog hurtigt rettet.
22 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Peugeot 308 2016
23 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Toyota Aygo 2016
26 dage siden
Motor ,  Chevrolet Aveo 2013