Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted.

Service og reparation hos dig

4,9
(198)
Få tilbud
 •  Mulighed for lånebil
 • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted. og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 13.12.2022

Velkommen til Autorude Specialisten.

HVEM ER VI?
Med over 25 års erfaring som specialister i bilruder, tilbyder vi reparation af stenslag og udskiftning af bilruder til private, erhvervskunder og forsikringsselskaber. Vi arbejder for det gode håndværk og den skræddersyede kundeservice. Vi er jordnære mennesker, men perfektionistiske montører.

HVAD ER VORES MISSION ?
Vi bestræber os altid på at gå den ekstra mil for vores kunder, og tilbyde dem både professionel rådgivning og personlig service, samt de mest overskuelige og fair priser på markedet.

VORES VÆRDIER.
Glade og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi gør os derfor umage, og garanterer altid et korrekt udført og fagligt forsvarligt stykke håndværk, med benyttelse af de bedste og kvalitetsikreste produkter i branchen.

MED MILJØET I TANKERNE.
Bæredygtighed spiller en rolle hos os.
98% af vores bilrudeglas bliver genanvendt, og vi samarbejder, derudover, med IngenCO2.dk, for at mindske den online CO2 udledning af vores hjemmeside.
 5

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  5.0

 • Dialogen

  5.0

 • Fremtoningen

  4.9

 • Prisen

  4.9

 • Servicen

  4.9

 • Beliggenheden

  4.6

Anders
cirka 16 timer siden
Opel Corsa 2021
Kunne få en tid dagen efter. Flink og høflig. Arbejdet udført perfekt.
Saqib
en dag siden
Peugeot 208 2012
Besvarelse fra Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted.
en dag siden
Hej Saqib 😀 Tak for din hurtige tilbagemelding, dejligt at se du er tilfreds. I øvrigt mange tak for din feedback og de 5 🌟🌟🌟🌟🌟 dem er vi super glade for 👍 Hav en super god sommer herfra. De bedste hilsner Team Autorude Specialisten 😀
Ejner J.
14 dage siden
Hyundai i30 2010
Meget effektiv og professionel. Kan kun anbefale.
Besvarelse fra Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted.
7 dage siden
Hej Ejner. Mange tak for din meget fine feedback. Den sætter vi stor pris på 👍 Hav en super dejlig sommer herfra. 😀 Med venlig hilsen Team Autorude Specialisten.
Stiig W.
4 måneder siden
BMW X5 2011
Fantastisk oplevelse. Super engageret og meget professionel håndværker, der i den grad værner om sit hverv, sine kunder og arbejde. Kan på det varmeste anbefales til alle.
Besvarelse fra Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted.
4 måneder siden
Hej Stiig. Tusind tak for din meget fine tilbagemelding, den er vi SUPER glade for og ikke mindst for de 5 stjerner 👍 I øvrigt... Håber du/i kom godt afsted og tak for hygge snakken 😀 Hav en super dejlig dag herfra. De bedste hilsner Team Autorude Specialisten 😀
Lars J.
5 måneder siden
Audi A3 2015
Besvarelse fra Autorude Specialisten - Udekørende Rudeskift & Eget værksted.
5 måneder siden
Hej Lars. Tusind tak for din tilbagemelding, den er vi SUPER glade for og ikke mindst for de 5 🌟🌟🌟🌟🌟 Hav en super dejlig dag herfra De bedste hilsner Team Autorude Specialisten 😀

Søger du værksted i Brøndby?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.