Bestil tid
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

13 dage siden
Sid
Citroën C3 2012
Værkstedsejer, er utroværdig, krediterer kunden for extra regning end den der blev aftalte i forvejen, postulerer at har foretaget extra ydelser (uden at have spurgte kunden om samtykke til den " extra ydelse", ligeledes sætter han extra arbejdstimer end den umiddelbart aftalte.....det er en plat ugle røver.

Fjelstrup Auto - Hella Service Partner - 9. sep 2019

Jeg bliver nødt til at kommentere dette. Jeg er ikke utroværdig, men der er nogen kunder som ikke er værd at arbejde for. Og det gælder denne kunde. Sid-Ali kom kl 2330 en tirsdag aften for at bytte bil med mig. Han kunde desvære ikke nå det inden for normalt arbejds tid. Det til trods gjorde jeg en bil klar til ham. Næste dag lavede jeg hans bil. Fandt 3 defekte pære som jeg skiftede. Da Sid-Ali komme og henter sin bil er fakturaen derfor 3 pære mere plus lejebil. Ialt ca 450 kr mere end tilbudet. Det mener Sid- Ali så ikke er rimeligt til trods for at han har kørt ca 45 km gratis i låne bilen. Mage til Nar røv skal man lede længe efter, jeg håber aldrig at se ham igen..
16 dage siden
Jan S.
Fiat Stilo 2002
cirka 2 måneder siden
Charlotte A.
Volkswagen Touran 2003
cirka 2 måneder siden
Svend L.
Andre opgaver, Opel Vectra 2007
Super flink mekaniker og meget hurtig Jeg kan kun anbefale andre at få deres bil lavet der. 👍
cirka 2 måneder siden
Bjarne J.
Renault Captur 2014
Perfekt! 6 stjerner her fra hvis det var muligt, kan varmt anbefales
2 måneder siden
Nikolai
Dacia Logan 2014
Forkert pris. Kommer hjem efter og have hentet bilen ingen vand på bilen og olien ligger på halv ved olie pinden. Strammet tandremet for meget. Generelt en dårlig oplevelse
2 måneder siden
Tonny
Aircondition, Volvo V70 2019
Det var god service da jeg var derude, men han siger at Air Con er tæt og det hele.. MEEEN holder i Ungarn nu og Air Condision virker ikke mere og er tom igen, Det er pæn nedern i den varme her..
2 måneder siden
Jørgen M.
Renault Kadjar 2016
Lidt træls, at værkstedet ringede til mig 2 dage før aftalen og fortalte, at han havde overset, at værkstedet var “ferielukket” på aftaletidspunktet, hvorfor det blev aftalt, at min bil, der skulle have en undervognsbehandling (ved ekstern samarbejdspartner) kunne afleveret hos et andet værksted (i Kolding), hvor den så blev afhentet af den eksterne samarbejdspartner.
3 måneder siden
Henning J.
Service, Volkswagen Passat 2008
4 måneder siden
Jesper B.
Andre opgaver, Volkswagen Caddy 2016
Fin, fin!