Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

en dag siden
Annette B.
Citroën C1 2012
Udmærket service. Lidt svært at få plads til bilen på udendørsarealet, da der var rigtig mange parkerede biler og bliver i kø.
3 dage siden
Bo
Audi A4 2008
4 dage siden
Bente J.
Renault Clio 2015
Min aftale om at skifte til vinterdæk blev godt nok rykket to gange pga et lille barn, der var kommet til verden, men en lille ny verdensborger er jo en glædelig nyhed - og det var også forståeligt, at en nybagt far skulle være hos din kone og det lille ny familiemedlem. Kommunikationen og servicen var fin , arbejdet blev lavet og ingen sure miner herfra.
4 dage siden
Jacob S.
Volvo V50 2007
5 dage siden
Janet O.
Skoda Fabia 2021
5 dage siden
Chris K.
Skoda Fabia 2011
5 dage siden
Tina G.
Ford Puma 2021
Hurtig og effektiv
5 dage siden
Klaus S.
Mercedes-Benz A-Klasse 2015
Der var ventetid grundet at en mand var fraværende grundet fødsel for konen. Det var varslet dagen inden med tilbud om anden dag, så det var OK. Der blev nævnt af værkstedet, at bremseskiver for var rustne indvendigt, og at man ville sende et til bud. Tilbudet kom dog aldrig, hvilket tæller lidt ned. Til gengæld blev det ikke nævnt, at TPMS ikke virkede på dækkene. Et tilbud om at fikse dette ville være meget relevant. Nu har jeg en advarselslample, der lyser konstant grundet dette. Det tæller også ned. Derfor en gennemsnitlig vurdering på trods af god betjening af værkstedet.
6 dage siden
Bent N.
Citroën C3 Picasso 2013
6 dage siden
Torben N.
Skoda Octavia 2020
Alt omkring værkstedsbesøget var en positiv oplevelse, så klar anbefaling.