For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Sider

Prisgaranti

Autobutler prisgaranti – din garanti for den bedste pris

Hvis du som privat bilejer gerne vil være sikker på, at du altid får markedets bedste tilbud på værkstedsarbejde i dit område, kan du drage fordel af Autobutlers prisgaranti. Med Prisgaranti fra Autobutler, matcher vi ethvert identisk tilbud, du har på hånden. Det kræver blot, at du som bilejer kan forevise et skriftligt tilbud fra et autoværksted i samme geografiske område, som er bedre end det tilbud, du modtager via værkstedsportalen autobutler.dk.

Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!

Sådan virker Autobutlers prisgaranti

  • Via Autobutler bestiller du f.eks. et service på din bil efter fabriksforskrifterne. Du bestiller måske samtidig fire dæk af et bestemt mærke og kvalitet.
  • Du forsøger med det bedste tilbud i hånden at få et bedre, identisk tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet Autobutler.
  • Du kan naturligvis også starte med at indhente tilbud hos et værksted, der ikke er tilknyttet Autobutler.
  • Hvis du får et bedre, identisk og skriftligt tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet autobutler.dk, vil du kunne få udført arbejdet til samme pris på et af de værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk i samme geografiske område.

Læs de detaljerede betingelser for anvendelse af Autobutlers prisgaranti her

Har du spørgsmål hertil, kan du altid kontakte vores supportafdeling på "[email protected]" eller telefon 77 343 221 alle hverdage i mellem klokken 08.00 og 16.00.