Autobutler bedst i test

Danske Autobutler er kåret som Tysklands bedste online formidler af værkstedsjobs i en stor analyse.

Den danske iværksættervirksomhed er kommet helt i top på verdens største bilmarked. Det sker efter at man har overhalet alle konkurrenter og netop er blevet kåret som landets bedste online markedsplads for bilreparationer. Kåringen kommer via det velansete uafhængige markedsforskningsinstitut DISQ, som hvert år undersøger en lang række virksomheder og kårer den bedste i hver kategori.

På trods af at der er hård konkurrence fra konkurrenter ejet af store tyske bilvirksomheder som BMW og Volkswagen, så er det alligevel lykkedes danske Autobutler at få en samlet score på 83,5 ud af 100 mulige. Virksomheden bliver især fremhævet for sin evne til at give komplekse jobbeskrivelser samtidig med at et brugervenligt design, gør det nemt for bilejere at få et hurtigt overblik.

Bedst i test og Tysklands bedste til at skabe gode kundeoplevelser for bilejerne
Det er en yderst tilfreds adm. direktør for Autobutler, som fortæller om oplevelsen med at komme helt til tops på det tyske marked for værkstedsreparationer.

"Vi har en dansk tradition for transparens og fokus på kvalitet på værkstederne. Samtidig er de danske mekanikere i forhold til Tyskland langt fremme med digital markedsforståelse. Det er disse erfaringer, vi bruger til at forandre måden, du får din bil på værksted. Vi er derfor glade for, at vi nu ikke bare er blevet blåstemplet, men også har eksperternes ord for at vi gør det ekstraordinært godt og betydeligt bedre end konkurrenterne i verdens største billand", siger Christian Legêne, som har stået bag virksomheden siden starten i et baglokale på Amager i 2010.

Danske mekanikere giver tyske konkurrenter baghjul
Hos Autobutlers danske ledelse er man ikke i tvivl om, at placeringen som Tysklands bedste skyldes at man har oprettet et centralt servicecenter i Danmark, hvor mekanikere beregner tilbud for værksteder i fem lande og sørger for detaljerede bud til fx den tyske kunde, som derved får fuld transparens og personlig service.

"Indholdet og kravene til en bilreparation er ens på tværs af landegrænserne. Når en bilejer i Berlin eller Frankfurt i dag bruger Autobutler, vil det derfor i de fleste tilfælde være en dansk mekaniker, som fra hovedkontoret i København beregner og forbereder indholdet i tilbuddet. Det er i praksis kun reservedelene, timelønnen og sproget som adskiller sig. Vi har nationale mekanikere i dialog med kunderne og værkstederne, men alle beregninger og arbejdsbeskrivelser sker hos danske mekanikere".

Undersøgelen fremhæver at Autobutler har været i stand til præcist at beregne komplekse tilbud og samtidig har præsenteret tilbud og kontakt til værksteder på en overskuelig måde.

Værkstedsreparationer som globalt vækstmarked
Hos ledelsen i Autobutler peger man på at området for beregning af værkestedspriser er et potentielt nyt globalt vækstmarked for hele den danske bilbranche i takt med den øgede digitalisering.

"Topplaceringen i Tyskland viser at danske mekanikere har potentialet og forståelsen til at blive fremtidens center for beregning af værkstedstilbud i hele verden. Vi har allerede i dag skabt 10 specialistjobs for mekanikere, som betjener bilejere på tværs af landegrænser og jeg forventer at dette område vil skabe mange nye jobs de kommende år, i takt med at Autobutlers internationale markedsplads vokser", spår Legêne.

BAGGRUND
Autobutler: Sehr Gut
Hvert år kæmper tyske virksomheder og brancher for at få topbedømmelsen, det anerkendte "Sehr Gut" - stempel, som viser forbrugerne, at her er en virksomhed som gør det ekstra godt. I undersøgelsen har forskningsinstituttet DISQ analyseret hele branchen og sammenlignet markedet for værkstedsreparationer og danske Autobutler har netop vundet pladsen som Tysklands bedste.

Læs mere i medierne som skriver om hvordan Autobutler er blevet bedst på verdens største bilmarked:
[https://www.motormagasinet.dk/article/view/626887/autobutler_opnar_tysk_haeder]

Tilbage

Gå på din værkstedsside, og få nye kunder i dag
https://crm.autobutler.dk/login