AUTObud gør din hverdag lettere

Vidste du, at Autobutler har et team af mekanikere som med mange års erfaring kan udarbejde detaljerede tilbud på bilejernes jobs?

Vi hjælper med at beregne opgaver på dine vegne. Det eneste du skal gøre, er at opdatere dine timepriser og eventuelle rabatter.

Hvis du er enig i vores tilbudsudkast, kan du med et enkelt klik gøre det til dit officielle tilbud. Alternativt kan du ændre i skabelonen , så du får et mere personligt tilbud.

Der er mange fordele ved at bruge automatisk budgivning. Først og fremmest slipper du for at lave papirarbejdet og du får sendt et tilbud hurtigere. Endelig har vi med baggrund i data og algoritmer mulighed for at lave et meget detaljeret tilbud, som øger sandsynligheden for at en bilejer accepterer.

Du får flere kunder. De bliver gladere fordi tilbuddet er detaljeret. Og samtidig undgår du for alt for meget administrativt bøvl. Det er ganske enkelt.

Sådan virker automatisk budgivning
1. Bilejeren opretter en opgave på Autobutler - ofte gennem skabeloner, som sikrer en præcis opgavebeskrivelse.

  1. Dit værkstedet ser nemt udbudte opgaver

  2. Tilbuddet er fremme hos bilejeren som kan se det udførligt beskrevne tilbud før han vælger at acceptere et evt. tilbud. Hvis du er hurtig på tasterne, vil en bilejer principielt kunne modtage og acceptere tilbuddet inden for få minutter efter at have oprettet opgaven.

Tilbage

Gå på din værkstedsside, og få nye kunder i dag
https://crm.autobutler.dk/login