KONTAKT

TLF: 76600200
E-mail: info@Uni-auto.dk
Hjemmeside: www.uniauto.dk

Om os.

Uni-Auto I/S åbnede dørene for første gang d. 1. januar 2009 på Sadolinsvej 4 i Silkeborg. Firmaet ejes af Lars og Morten Revsbech samt Claes Haslund.
D. 1 juni 2012 flyttede vi i nye lokaler på Poul Larsens Vej 18 b i Silkeborg hvor vi også bliver en del af kæden Mekonomen Autoteknik.

Vi startede firmaet med henblik på at skabe en forretning, hvor prisgennemsigtighed har første prioritet og dermed ændre bilejerens syn på autoværksteder. Resultatet skulle være at skabe tillidsbånd mellem dig som bilejer og os som værksted.
Næsten alle mennesker kender de autoriserede værksteder. Ofte kender man hverken kender mekanikeren eller hvad der bliver lavet ved bilen. Kunden har ingen overblik, om hvad der sker eller bliver skiftet på bilen. Vi forsøger ved alle opgaver at skabe en god dialog og en tryghed i at få bilen repareret hos os.

Hos Uni-Auto skifter vi eller reparer ikke noget uden at der er en fast aftale. Du bliver informeret om hvad der skal skiftes og får delene at se efter reparationen - hvis dette skulle være ønskeligt.
Reservedele køber vi gennem Mekonomen, som leverer reservedele af orginal kvalitet med 3 års garanti. Dette er din sikkerhed for reservedele af god kvalitet. Mekonomen leverer reservedele med timers varsel til alle bilmærker og du er dermed sikret at vi altid kan skaffe reservedele til din bil når uventede situationer opstår.

Vi arbejder under sloganet "Vi reparerer alt på hjul"
Det vil sige, at vi påtager os alle opgaver indenfor service og reparation af alle bilmærker. Hos Uni-Auto bevarer du også fabriksgarantien på nye biler. Vores stempel i servicebogen giver dig garanti for at du er omfattet af samme sikkerhed som på mærkeværkstederne ved reklamationer på fabriksnye biler. Jvf. det frie værkstedsvalg kan du trygt overlade service og reparationer på din nyindkøbte bil til os.
Vi klarer også opgaver på varevogne, mindre lastbiler, auto el, fejlfinding, gearkasser, motor reparationer, pladearbejde , dæk og fælge samt meget mere. Skriv blot en mail eller giv os et ring. Vi står altid til disposition for at svare på dine spørgsmål.

Arbejdet med bilerne bliver udført professionelt og i henhold til alle gældende regler og lovkrav. Vi har moderne testudstyr, så vi hurtigt, sikkert og effektivt kan stille en dianose på alle bilmærker.Vores olieprodukter leveres af Castrol, som er en af verdens førende olieleverandører til bilmotorer. Dette sikrer din bil - den bedste olie i et hvert service hos Uni-Auto.

Vi er godkendt til taksering af autoskader via autotaks. Så er du uheldig med store buler, malerarbejde eller glasskader - løser vi også dette problem for dig.

Vores vision er, at være det billigste autoværksted i Silkeborg til hver en tid - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Velkommen hos Uni-Auto I/S
Tlf.76600200.
Web: www.uniauto.dk
Mail: info@uni-auto.dk

Læs mere

Billigt værksted.
Billigt autoværksted.
Mekaniker silkeborg.
Autoværksted silkeborg.
Automekaniker silkeborg.
Reservedele.
Dæk, fælge,udstødning, bremser, service, klar for syn.
Aircon service.
Bil syn.
Autoreparation silkeborg.
Autobutler, biibo, find mekaniker.
Vw, audi, seat, skoda, peugeot, citroen, bmw, nissan, toyota, mercedes,ford,kia, hyundai, fiat, alfa, chervolet, opel, saab,
renault, volvo.

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Skoda Octavia (2005)
"Fantastisk service. Grundig gennemgang af bilen og faglig vurdering af ekstra opgaver og deres vigtighed. Der blev kun lavet de ekstra ting der blev aftalt og til en billig pris."

Aircondition Audi A4 (2005)
"God professionel udførelse og rådgivning - 5 stjerner herfra."

Service Peugeot 308 (2011)

Service Hyundai i30 (2012)

Service Volvo V50 (2009)
"Modtog udførligt tilbud med udgangspunkt i serviceplan for bilen. Kontakt til værksted for aftale om tidspunkt var nemt og hurtigt klaret - med godt humør. Jeg blev kontaktet om det værkstedet havde opdaget der skulle (og burde) laves ud over det der var med i tilbuddet. Fik prisen oplyst og fik samtidig en vurdering af, hvor vigtigt det var at få arbejdet lavet nu eller om det kunne vente. Valgte at få tingene lavet med det samme så prisen landede på det dobbelte af tilbuddet, men det kan værkestedet jo ikke gøre for! Et plus var, at værkstedet opdagede at bilen tidligere var blevet forkert serviceret. Fik det forklaret og fik vist udskiftede reserverdele. Alt i alt en positiv oplevelse og så er kaffen god!"

Service Hyundai i20 (2010)

Anhængertræk Ford Focus (2011)
"jeg fik en god behandling,regningen blev lidt dyrere da vi blev enige om at jeg skulle have et 13 polet stik i stedet for 7,jeg har dog ikke afprøvet på trailer endnu ,men alt ialt en god servive"

Andre opgaver Renault Megane II (2004)
"I think the workshop is one of best in midtjylland. The mechanics there are very experienced, skillful, trustable and friendly. I can also walk around and watch what they are doing their jobs. The waiting room is small but hyggelig. Furthermore, the price is fair for the job they have performed. I strongly recommed this reliable workshop. "

Service Citroën Grand C4 Picasso (2007)

Affjedring/støddæmpere Renault Clio II (2006)
"Fik lavet fjeder og styrebolt på venstre forhjul på Renault .Clio. Pris 3500 kr- lidt dyrt. Men det værste var at en af svendene havde spildt red Bull i bilen da den skulle til syn. For hård opbremsning og ikke i orden at drikke i kunders bil. Efterfølgende under afvaskning gik der maling af ved panelerne . Vi har fået et olieskifts som kompensation. Men vil hellere have at panelerne skiftes. 2 stjerner for byens billigste pris. "
Vis flere brugerbedømmelser