KONTAKT

TLF: 76600200
E-mail: info@Uni-auto.dk
Hjemmeside: www.uniauto.dk

Om os.

Uni-Auto I/S åbnede dørene for første gang d. 1. januar 2009 på Sadolinsvej 4 i Silkeborg. Firmaet ejes af Lars og Morten Revsbech samt Claes Haslund.
D. 1 juni 2012 flyttede vi i nye lokaler på Poul Larsens Vej 18 b i Silkeborg hvor vi også bliver en del af kæden Mekonomen Autoteknik.

Vi startede firmaet med henblik på at skabe en forretning, hvor prisgennemsigtighed har første prioritet og dermed ændre bilejerens syn på autoværksteder. Resultatet skulle være at skabe tillidsbånd mellem dig som bilejer og os som værksted.
Næsten alle mennesker kender de autoriserede værksteder. Ofte kender man hverken kender mekanikeren eller hvad der bliver lavet ved bilen. Kunden har ingen overblik, om hvad der sker eller bliver skiftet på bilen. Vi forsøger ved alle opgaver at skabe en god dialog og en tryghed i at få bilen repareret hos os.

Hos Uni-Auto skifter vi eller reparer ikke noget uden at der er en fast aftale. Du bliver informeret om hvad der skal skiftes og får delene at se efter reparationen - hvis dette skulle være ønskeligt.
Reservedele køber vi gennem Mekonomen, som leverer reservedele af orginal kvalitet med 3 års garanti. Dette er din sikkerhed for reservedele af god kvalitet. Mekonomen leverer reservedele med timers varsel til alle bilmærker og du er dermed sikret at vi altid kan skaffe reservedele til din bil når uventede situationer opstår.

Vi arbejder under sloganet "Vi reparerer alt på hjul"
Det vil sige, at vi påtager os alle opgaver indenfor service og reparation af alle bilmærker. Hos Uni-Auto bevarer du også fabriksgarantien på nye biler. Vores stempel i servicebogen giver dig garanti for at du er omfattet af samme sikkerhed som på mærkeværkstederne ved reklamationer på fabriksnye biler. Jvf. det frie værkstedsvalg kan du trygt overlade service og reparationer på din nyindkøbte bil til os.
Vi klarer også opgaver på varevogne, mindre lastbiler, auto el, fejlfinding, gearkasser, motor reparationer, pladearbejde , dæk og fælge samt meget mere. Skriv blot en mail eller giv os et ring. Vi står altid til disposition for at svare på dine spørgsmål.

Arbejdet med bilerne bliver udført professionelt og i henhold til alle gældende regler og lovkrav. Vi har moderne testudstyr, så vi hurtigt, sikkert og effektivt kan stille en dianose på alle bilmærker.Vores olieprodukter leveres af Castrol, som er en af verdens førende olieleverandører til bilmotorer. Dette sikrer din bil - den bedste olie i et hvert service hos Uni-Auto.

Vi er godkendt til taksering af autoskader via autotaks. Så er du uheldig med store buler, malerarbejde eller glasskader - løser vi også dette problem for dig.

Vores vision er, at være det billigste autoværksted i Silkeborg til hver en tid - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Velkommen hos Uni-Auto I/S
Tlf.76600200.
Web: www.uniauto.dk
Mail: info@uni-auto.dk

Læs mere

Billigt værksted.
Billigt autoværksted.
Mekaniker silkeborg.
Autoværksted silkeborg.
Automekaniker silkeborg.
Reservedele.
Dæk, fælge,udstødning, bremser, service, klar for syn.
Aircon service.
Bil syn.
Autoreparation silkeborg.
Autobutler, biibo, find mekaniker.
Vw, audi, seat, skoda, peugeot, citroen, bmw, nissan, toyota, mercedes,ford,kia, hyundai, fiat, alfa, chervolet, opel, saab,
renault, volvo.

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Suzuki Alto (2011)

Syn/omsyn/synstjek Opel Astra (1995)
"Jeg er ikke den der ved mest om biler, men værkstedet havde en god forståelse for det og gav sig god tid til at sætte mig ind i hvad der skulle laves og omkostningerne ved det, selv med mine "dumme" uvidende spørgsmål blev jeg mødt af et profesionelt team der gav mig den viden jeg havde brug for. Så det er helt sikkert der jeg går næste gang jeg render ind i problemer med bilen."

Service Audi A6 (2005)
"God service, Gratis lånebil, gratis sprinklervæske. Alle aftaler afholdt (også om ekstra arbejder)."

Olieskift Kia Rio (2006)

Elektrisk arbejde Seat Ibiza (2009)
"Kan klart anbefale uni auto!!!! Jeg indhenter tilbud på udskiftning af min generator da seat i Silkeborg sagde den var defekt. Uni auto fandt en fejl på ledningsnettet/stikket og lavede bilen på rekord tid og sparede mig for 2950 kr. Tænk at et autoriseret værksted kan overse sådan en fejl, Så det er slut med seat Silkeborg. Dejligt værksted, flinke folk og dejligt venterum med kaffe kakao tv osv.. Tak uni auto vi ses næste gang.. "

Service Ford Fiesta (2010)
"Regningen blev højere end aftalt"

Service Fiat Grande Punto (2008)
"Super service , ekstra arbejde udført som aftalt."

Service Audi A3 (2011)
"aftale overholdt til aftalt pris og tid."

Service RENAULT GRAND (2010)
"Serviceprisen (60.000 km) var den billigste, jeg kunne finde. Flere andre ting blev fundet i løbet af servicetjekket. Udskiftning af nedslidte bremseskiver/-klodser bevirkede en samlet pris noget højere end det på forhånd aftalte. Men det skulle jo ordnes. Derudover blev der identificeret en utæthed (nedslidt pakning) mellem gearkasse og motor, som blev vurderet potentielt farligt at køre videre med, hvorfor jeg blev anbefalet at kontakte et Renault-værksted for dermed at kunne få lavet fejlen med "rabat" fra Renault. Kompetent og kyndig vejledning = 5 stjerner."

Service Citroën C3 (2011)
"Aftaler blev overholdt samt prisen lig med tilbud"
Vis flere brugerbedømmelser