– Sæt pris på din regning
Vores butlere er klar til at hjælpe dig!

Klargøring til bilsyn eller omsyn

Få 3 gratis tilbud på Klargøring til bilsyn eller omsyn fra lokale kvalitetsværksteder

 • Vi gør arbejdet for dig og indhenter hurtigt 3 tilbud
 • Enkelt og tidsbesparende
 • Sammenlign priser og værksteder
 • Spinner af 10 på Trustpilot stars
Sign-here
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
 • Vi gør arbejdet for dig og indhenter hurtigt 3 tilbud
 • Enkelt og tidsbesparende
 • Sammenlign priser og værksteder
 • Spinner af 10 på Trustpilot stars
Sign-here
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
 • Vi gør arbejdet for dig og indhenter hurtigt 3 tilbud
 • Enkelt og tidsbesparende
 • Sammenlign priser og værksteder
 • Spinner af 10 på Trustpilot stars
Sign-here
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
Gratis og uforpligtigende
 

FDM reparationsaftale

Alle værksteder på autobutler.dk lever op til FDM’s reparationsaftale.

Sådan virker autobutler.dk

Se hvordan autobutler.dk kan hjælpe dig med autoreparation.
Afspil video

Spørg vores specialister

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for noget.
Skriv til os eller ring på: 77 34 32 21

 

Hvert andet år skal bilen til syn

I Danmark er det obligatorisk med periodiske syn hvert andet år, fra bilen er 4 år gammel (1. indregistreringsdato). Du får en indkaldelse fra trafikstyrelsen til syn 8 uger inden, og indkaldelsen kan bestilles til modtagelse i e-Boks.

Erhvervskøretøjer har andre regler, da de skal synes hvert år!

Du kan ikke udsætte fristen for syn så det gælder om at være forudseende, og have bilen klar til syn inden fristen udløber. Det er bedst at bestille tid i forvejen, eller få værkstedet til at gøre det for dig.

Hvis du vil have et kvalitetsværksted der er til at stole på, hvor prisen holder, og der ikke laves mere end det aftalte, kan du bestille 3 gratis tilbud på synstjek.

Gratis synstjek hvis bilen skal repareres

Finder værkstedet fejl under deres synstjek, vil de ringe til dig, så du på forhånd ved hvad de vil lave på din bil. Det giver dig en tryghed for, at du ikke pludselig står med en væsentlig højere regning. Ofte vil værkstedet give dig synstjekket gratis eller til nedsat pris, når der er yderligere reparationer der skal foretages.

Synshaller og booking

Mange værksteder har i dag en ordning med, at de laver synstjek, fixer bilen og får den synet. Det eneste du skal gøre er, at aflevere bilen, hente den igen, og betale regningen.

Hvis du selv vil køre bilen til syn, kan du f.eks. bruge Applus, Quick, FDM eller andre synshaller. Der er over 400 i Danmark, hvilket har givet god plads ved synshallerne, så det ikke er nødvendigt at booke flere uger i forvejen.

Du kan altid booke tid online hos synshallen, og for de fleste kan synet betales i forvejen. Dermed slipper du for det ved selve synet.

Omsyn

Hvis bilen ikke bliver godkendt første gang, kan du eller værkstedet hente synsrapporten på trafikstyrelsen.dk. På den måde kan du basere de tilbud du får på reparation af din bil, på en nøjagtig beskrivelse af bilens tilstand fra synshallen. Det giver en god dialog med værkstedet og helt skarpe priser.

Hvad tjekkes ved et bilsyn

Ved et syn tjekkes bilens tilstand, med fokus på sikkerhed og miljø. Det er bl.a.:

 • Sikkerhedsseler
 • Bremser
 • Styretøj
 • Lys og lygter
 • Ruder
 • Om der er rust og tæring på kritiske steder, herunder bærende dele som vanger og hjulophæng
 • Andre elektriske funktioner
 • Forurening

Et syn er en kontrol af, om bilen er forsvarlig at køre i, ikke om den er fejlfri. Der kan være dele der er slidt, og går i stykker i morgen. Der kan være rust, der breder sig og gør bilen grim, eller andre mangler. Det tager et syn ikke højde for.

Hvis du vil have en fuldstændig oversigt over bilens tilstand, kan du f. eks. bestille en FDM brugtbiltest

Læs mere om syn på Trafikstyrelsen.dk

Hvilke synsafgørelser kan du få

Til synet får bilen en af fire bedømmelser:

Godkendt

Der er ikke fundet nogen fejl af betydning for miljø eller færdselssikkerhed.

Betinget godkendt

Der er fundet en eller flere fejl og mangler der har betydning for miljøet eller færdselssikkerheden. Det er dog ikke nødvendigt med et omsyn. Bilen må dog benyttes til at få fejl og mangler udbedret.

Ikke godkendt – Omsyn

Der er fundet alvorlige fejl og mangler af betydning for færdselssikkerhed og miljø. Det kan også være ekstraordinært mange mindre fejl, hvor den synsansvarlige vurderer, at bilen skal kontrolleres igen ved et omsyn.

Hvis fejlene er særligt alvorlige, kan bilinspektøren udstede et køreforbud, så bilen skal transporteres på fejeblad fra synshallen.

Inden 4 uger (33 dage) skal bilen til omsyn, og hvis de 4 uger overskrides, skal bilen til syn igen. Det er billigere at få et omsyn end et nyt syn, så det kan godt betale sig. Ved omsyn eller nyt syn er det ALLE fejl der skal være udbedret, både dem der er Betinget godkendt, og dem der er Ikke godkendt.

Hvis bilen ikke er synet inden yderligere 4 uger (altså 66 dage fra første syn) bliver politiet underrettet for at inddrage nummerpladerne.

Kasseret

Hvis bilen er i så dårlig stand at fejlene er kritiske for sikkerhed eller miljø, vil bilen blive kasseret. Her vil nummerpladerne blive inddraget. Hvis du vil have bilen med hjem alligevel, skal det være på et fejeblad.

Når du bruger autobutler.dk til at indhente tilbud fra autoværksteder, kan du i ro og mag sammenligne tilbud, og vælge det værksted du synes er bedst.
Masser af glade bilejere har fået lavet syn/omsyn/synstjek via autobutler.dk

Gns. rating: 4.5 ud af 5, baseret på 315 bedømmelser .

15 dage siden. Alfa Romeo 156 - 1999
Besparelse: DKK 250,00
“Jeg fik igennem Autobutler 3 tilbud, hvoraf Vangskov Automobiler var det ene af dem. Vangskov Automobiler blev valgt - ikke grundet bedste pris, men grundet at deres referencer og bedømmelser er tillidsfuldt og helt i top, hvilket for mig er langt vigtigere end den bedste pris. Det viste sig nemlig, at jeg via mit arbejde endte med en personlig dialog, som udmærket kendte Vangskov Automobiler og deres måde at drive forretningen på og kunne i den forbindelse uden at "rynke på næsen" nikke genkendende til de bedømmelser vi kan se herinde. Jeg skulle have min bil til syn og havde egentligt et tilbud fra andet værksted, som "backup". Thomas Vangskov og hans team tog imod mig med en yderst tilfredsstillende professionalisme og venlighed. Jeg fik en kop kaffe og en god sludder med Thomas Vangskov. Efter ca. 20 min. kommer mekanikeren ind på kontoret og kalder mig ud på værkstedet, hvorefter han gennemgår og forklarer mig de fundne fejl og defekte, samt hvad der fremadrettet kan komme af reparationer på bilen. Thomas Vangskov udarbejder et tilbud på de nødvendige fejl i forhold til synet af bilen. Vangskov Automobiler finder flere fejl end det tilbud jeg havde fået fra andet værksted og stadig til en langt mere attraktiv pris. Vangskov Automobiler rådgiver mig omkring kommende udgifter på bilen og anbefaler mig faktisk derfor at tænke over situationen, samt omkring et eventuel bilskifte. Det er da tillid på højt plan, da jeg ellers havde sagt ja til tilbuddet, selvom det var mange penge. Jeg må herfra dele min utrolig gode og behagelige oplevelse omkring Vangskov Automobiler og kan kun anbefale ALLE jer andre, som får et tilbud fra dem, at benytte sig af dem - også selvom de måske ikke er billigst. Jeg har fuld tillid til, at hvis der kommer noget ekstraarbejde, vil dette blive udført til reelle og fair priser. Jeg skal nok til at se efter en ny bil, som Vangskov Automobiler helt sikkert også får lov at sælge mig. De har også yderst flotte, velholdte salgsbiler. Tak for oplevelsen og for at have fundet mit fremtidige værksted / "bilpusher" :-) MVH - Thomas Poulsen.“
Få 3 gratis tilbud fra lokale kvalitetsværksteder på Klargøring til bilsyn eller omsyn
8 dage siden. Volvo 850 - 1994
Besparelse: DKK 1.036,00
“Super service, super godt og hurtigt udført arbejde. Ringede og informerede undervejes. helt klart en god oplevelse. Det bliver nok mit faste sted fremover.“
Få 3 gratis tilbud fra lokale kvalitetsværksteder på Klargøring til bilsyn eller omsyn
15 dage siden. Skoda Felicia - 1998
Besparelse: DKK 8.625,00
“Arbejdet blev udført hurtigt og anvendeligt. Mekanikeren opdagede en defekt bremseventil som blev udskiftet (FDM synshal havde ikke opdaget denne) Ved afhentning var min sprinklervæske dunk sprunget læk, men mekanikeren gik straks igang med rengøring af bagagerummet og tilhørende artikler. Kan varmt anbefale Tip Top Autoservice :)“
Få 3 gratis tilbud fra lokale kvalitetsværksteder på Klargøring til bilsyn eller omsyn
27 dage siden. VW Passat - 1998
Besparelse: DKK 555,00
“Godt arbejde. Opgaven udført som aftalt. God sevice, og mekaniker gav gode råd, om hvad der eventuelt skulle laves hvis bilen skulle ovenpå igen.“
Få 3 gratis tilbud fra lokale kvalitetsværksteder på Klargøring til bilsyn eller omsyn
ca. 1 måned siden. Chevrolet Aveo - 2008
Besparelse: DKK 463,00
Få 3 gratis tilbud fra lokale kvalitetsværksteder på Klargøring til bilsyn eller omsyn