Seneste bedømmelser


Audi Q7 (2007)
"proffessionel tilgang til opgaven - imødekommende personale og god teknisk indsigt. der var lidt ekstra arbejder på bilen, men alt blev aftalt over telefonen før de gik igang. vi har brugt dem igen siden på andre biler +++ oplevelse herfra "

Service Kia Picanto (2012)

Subaru Forester (2009)
"Ingen problemer, alt OK"

Kobling VW Passat (2007)

Service Skoda Octavia (2004)
"Dårlig service"

Bremser Hyundai Getz (2004)

Service Peugeot 107 (2010)
"Et halvt år efter servicen var udført og betalt, lykkedes det dem at få os til at betale endnu en gang med påskud om at vi ikke havde betalt første gang. Da vi så bad om at få pengene tilbage, lovede de over måneder at vi ville få pengene. Det er ikke sket endnu. Jeg stoler ikke på Autobutler når man bliver sent i armene på den slags virksomheder."

Motor Volvo S40 (2008)
"Det startede ellers så godt. De fandt hurtigt ud af hvad min bil fejlede. Jeg ville dog ikke få den lavet lige med et samme. Et par uger senere sender jeg en mail til dem for at booke tid. Intet svar. 10 dage senere sender jeg en ny mail - igen intet svar. Jeg tog så bilen til et andet værksted som kiggede mere grundigt på bilen, og fandt ud af fejlen skyldtes noget helt, helt andet end det som TVA Auto "fandt". Heldigvis lavede TVA aldrig min bil, for deres reparation ville ikke have løst fejlen på min bil"

Motor Renault Megane II (2008)

Motor Ford Mondeo (2001)
"Kan absolut IKKE ANBEFALES !!!! Havde den simpleste opgave jeg skulle have lavet. Skiftet oliefilter + olie samt påfyldning af diverse væsker så bilen var klar til vinteren. De fik bilen om lørdagen så den var klar til afhentning mandag middag. Mandag middag var den ikke klar så måtte kommer tilbage efter den tirsdag middag. Da jeg kom for at hente bilen tirsdag stod bilen på værkstedet og de sagde den var klar. Men da de ikke havde støvsuget den spurgte de om jeg ikke lige ville vente 5 min. så de kunne give den en hurtig omgang, hvilket jeg selvfølgelig accepterede. Tænkte, at jeg lige kunne kigge under motorhjelmen mens lærlingen støvsugede og opdagede straks, at der hverken var kølervæske eller sprinklervæske på. Spurgte da læringen hvad de havde lavet på bilen og fik til min store overraskelse svaret: ½ L bremsevæske og 1 L olie var blevet tilføjet. Må godt nok sige jeg blev rasende og bad om mine penge tilbage, men det kunne jeg ikke få. Måtte snakke med Tommy "ejeren" var beskeden. Snakkede med ejeren og han tilbød at hente bilen fra mit arbejde og "selv" udføre opgaven og stille den tilbage inden jeg havde fri hvilket blev gjort. Så der sku 3 gange til for at lave den mest simple opgave !!!! Mit råd: HOLD JER VÆK DERFRA !!!"
TT Autoteknik Auto & Lastvogneservice - 20. december 2013
er meget ked af du bedømmer os sådan
Vis flere brugerbedømmelser