Seneste bedømmelser


Tandrem Peugeot 206 (2009)
"Udskift af tandrem. Billig pris og flinke mennesker. Arbejdet udført til aftalt tid."

Audi Q7 (2007)
"proffessionel tilgang til opgaven - imødekommende personale og god teknisk indsigt. der var lidt ekstra arbejder på bilen, men alt blev aftalt over telefonen før de gik igang. vi har brugt dem igen siden på andre biler +++ oplevelse herfra "

Service Kia Picanto (2012)

Subaru Forester (2009)
"Ingen problemer, alt OK"

Kobling VW Passat (2007)

Service Skoda Octavia (2004)
"Dårlig service"

Bremser Hyundai Getz (2004)

Service Peugeot 107 (2010)
"Et halvt år efter servicen var udført og betalt, lykkedes det dem at få os til at betale endnu en gang med påskud om at vi ikke havde betalt første gang. Da vi så bad om at få pengene tilbage, lovede de over måneder at vi ville få pengene. Det er ikke sket endnu. Jeg stoler ikke på Autobutler når man bliver sent i armene på den slags virksomheder."

Motor Volvo S40 (2008)
"Det startede ellers så godt. De fandt hurtigt ud af hvad min bil fejlede. Jeg ville dog ikke få den lavet lige med et samme. Et par uger senere sender jeg en mail til dem for at booke tid. Intet svar. 10 dage senere sender jeg en ny mail - igen intet svar. Jeg tog så bilen til et andet værksted som kiggede mere grundigt på bilen, og fandt ud af fejlen skyldtes noget helt, helt andet end det som TVA Auto "fandt". Heldigvis lavede TVA aldrig min bil, for deres reparation ville ikke have løst fejlen på min bil"

Motor Renault Megane II (2008)
Vis flere brugerbedømmelser